Social Icons

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Μόσχα: Μη ανεκτές οι προκλήσεις του Κίεβου και της Δύσης στο Ντονμπάς


Μόσχα: Μη ανεκτές οι προκλήσεις του Κίεβου και της Δύσης στο Ντονμπάς

Δεν θα γίνουν ανεκτές οι προκλήσεις του Κίεβου και της Δύσης στο Ντονμπάς και οι επιθέσεις σε Ρώσους, τονίζει η Μόσχα...

Καμία ανοχή στις προκλήσεις του Κιέβου και της Δύσης στην περιοχή του Ντονμπάς καθώς και στις επιθέσεις σε Ρώσους δεν προτίθεται να επιδείξει η Μόσχα.
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο κανάλι «Izolenta live» του YouTube ο επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στη Γενεύη, Κονσταντίν Γκαβρίλοφ δήλωσε ότι η Μόσχα δεν θα ανεχθεί καμία πρόκληση από την ουκρανική κυβέρνηση ή τη Δύση στην περιοχή του Ντονμπάς.

Ομοίως, πρόσθεσε ότι το Κρεμλίνο δεν θα ανεχθεί καμία επίθεση εναντίον Ρώσων πολιτών που ζουν σε αυτή την περιοχή.
Μόσχα: Μη ανεκτές οι προκλήσεις του Κίεβου και της Δύσης στο Ντονμπάς

Ρωσία: «Ανοησίες» του Ηνωμένου Βασιλείου ότι η Μόσχα αναζήτησε κυβερνήτη μαριονέτα στην Ουκρανία

Ο Γκαβρίλοφ τόνισε ότι η Ρωσία εξέδωσε αυτή την προειδοποίηση «δυνατά και καθαρά» σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου προειδοποίησε ότι ιδιωτικές αμερικανικές στρατιωτικές εταιρείες σχεδίαζαν προβοκάτσια στην ανατολική Ουκρανία με χρήση χημικών συστατικών.
Συγκεκριμένα, στις 21 Δεκεμβρίου ο Σεργκέι Σόιγκου είχε δηλώσει η Ρωσία γνώριζε για την παρουσία τουλάχιστον 120 υπαλλήλων σε αμερικανικές ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες (PMC) στην Ουκρανία και ότι μετέφεραν αγνώστων στοιχείων χημικά συστατικά στις πόλεις Avdeevka και Krasny Liman.
Μόσχα: Μη ανεκτές οι προκλήσεις του Κίεβου και της Δύσης στο Ντονμπάς
Ηνωμένο Βασίλειο: Προτείνει συμμαχία με την Ουκρανία και την Πολωνία εναντίον της Ρωσίας

Αυτές οι δύο πόλεις βρίσκονται κοντά στην ουδέτερη ζώνη που χωρίζει τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και τις αυτοαποκαλούμενες Λαϊκές Δημοκρατίές του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ.
«Δημιουργούν θέσεις βολής σε κτίρια κατοικιών και κοινωνικά σημαντικών εγκαταστάσεων, εκπαιδεύουν ουκρανικές ειδικές δυνάμεις και ριζοσπαστικές στρατιωτικές ομάδες για ενεργές εχθροπραξίες», είπε ο υπουργός.
Το Πεντάγωνο αρνήθηκε αυτούς τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του υπουργού «ψευδείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative