Social Icons

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Πολιτική Εξόρμηση του ΚΚΕ στην Φθιώτιδα


Πολιτική Εξόρμηση του ΚΚΕ στην Φθιώτιδα
Ξεκινά από σήμερα Πέμπτη (13/1) η Πολίτη Εξόρμηση της Τοπικής Επιτροπής του ΚΚΕ στην Φθιώτιδα σε χώρους εργασίας , στην αγορά και σε Δομές υγείας του νομού για την ενημέρωση των πολιτών για τα μέτρα προστασίας της ζωής και της υγείας του λαού.

Το πρόγραμμα:

*Πέμπτη 13/01/2022: Περιοδεία στα μαγαζιά του κέντρου της Λαμίας στις 8μ.μ. με επικεφαλής τον Νεόφυτο Θάνο μέλος του Τ.Γ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

*Παρασκευή 14/01/2022 : Περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων στις 11π.μ. και στο Δήμο Καμένων Βούρλων στις 12π.μ. με επικεφαλής τον Κώστα Μπασδέκη μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

*Παρασκευή 14/01/2022:
Περιοδεία στο χώρο του κλιμακίου του ΕΟΔΥ στη συνοικία Γαλανέϊκα της Λαμίας , στις 10π.μ. και στη συνέχεια στη Λαϊκή αγορά και τα μαγαζιά της περιοχής με επικεφαλής τον Δημήτρη Αλεξόπουλο μέλος του Τ.Γ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

*Σαββάτο 15/01/2022: Περιοδεία στα μαγαζιά του κέντρου της Λαμίας και της Πλατείας Πάρκου στις 9:30 π.μ. με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Ντάτη μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

*Σάββατο 15/01/2022:
Περιοδεία στο πεζόδρομο της οδού «Ρήγα Φεραίου» στο κέντρο της Λαμίας στις 11π.μ. με επικεφαλής τον Δημήτρη Αλεξόπουλο μέλος του Τ.Γ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

*Σαββάτο 15/01/2022:
Περιοδεία στην Λαϊκή αγορά του κέντρου της Λαμίας στις 11π.μ. με επικεφαλής τον Νίκο Χαλιώτη μέλος της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

*Δευτέρα 17/01/2022:
Περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Δομοκού στις 9:30π.μ. και στη συνέχεια στο μηχανοστάσιο του Δήμου, την Πυροσβεστική και τα καταστήματα της πόλης με επικεφαλής την Αντριάνα Μπαφούτσου γραμματέα της Τ.Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ και μέλος του Γ.Π. Στερεάς του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative