Social Icons

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας - Δελτίο Τύπου


Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας - Δελτίο Τύπου

Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας

Δελτίο Τύπου

Στυλίδα, 31 Δεκεμβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας κου Ευαγγέλου Γ. Μπλούνας, με την ηγεσία του Λιμεναρχείου Στυλίδας κ.κ. Λιμενάρχη Λ/Χ Στυλίδας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Βέτσικα Ευθύμιο, Πλωτάρχης Λ.Σ. (Τ) Φλώρου Χρυσούλα, Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Μπίχα Βασίλειο, στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας. Στη συνάντηση συζητήθηκαν περιστατικά και γεγονότα τα οποία απασχόλησαν κατά την διάρκεια του 2021, τα έργα που διεξάγονται στα λιμάνια αρμοδιότητας μας καθώς και η εφαρμογή κανονισμών και διαδικασιών που ισχύουν και επιβεβαιώθηκε η αγαστή και άμεση συνεργασία ανάμεσα στους δύο φορείς. Επίσης, τέθηκαν οι στόχοι για το νέο έτος, όπου τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η ανάγκη για εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων των λιμένων καθώς και ο ρόλος των δύο φορέων στην μετά COVID εποχή.

Ακόμη το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία χερσαίας ζώνης λιμένα στην Παραλία Ραχών. Μία προσπάθεια 2 ετών έλαβε «σάρκα και οστά» και δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. 817 Δ΄ / 29-11-2021. Συνεργείο του Φορέα μας, ήδη κατέγραψε ηλεκτρολογικές, υδραυλικές και κάθε τύπου ανάγκες της περιοχής, που χρόνια τώρα παραμένουν προβληματικές και δρομολογείται άμεσα η αποκατάσταση τους.

Το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας ως αρμόδιος Φορέας πλέον, θέλει να διαβεβαιώσει τους κατοίκους και επισκέπτες των Ραχών, πως σε ζητήματα άναρχης, μη ποιοτικής λειτουργίας, αλλά κυρίως σε ζητήματα νομιμότητας της παραλιακής ζώνης, μπαίνει επιτέλους ένα τέλος.

Τους καλούμε να συνεργαστούμε για μια νέα αρχή για την περιοχή, έχοντας ως στόχο τη σύγκλιση του λιμένα Ραχών με τη λειτουργία αντίστοιχων λιμένων στην Επικράτεια.

Έτσι, θα τα καταφέρουμε να αποδώσουμε αναπτυξιακό χαρακτήρα σε έναν λιμένα που, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς στην Κεντρική Ελλάδα.

Για την εξέλιξη αυτή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εμπλεκόμενα Υπουργεία, Οικονομικών και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και τους Υπουργούς κ.κ. Σταϊκούρα Χρ. και Πλακιωτάκη Ι. για την ουσιαστική τους συνδρομή στην πολύμηνη αυτή προσπάθεια.

Το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας αποδεικνύει και πάλι, πως η καθημερινή, σοβαρή προσέγγιση των ζητημάτων και η συνεργασία με τους αρμόδιους Φορείς, αποδίδει και δικαιώνει τις πρωτοβουλίες μας.
Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας - Δελτίο Τύπου
Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας - Δελτίο Τύπου
Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας

Ευάγγελος Γ. Μπλούνας


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative