Social Icons

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Με rapid test στα σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι; Γεωργιάδης: Το συζητάμε, υπάρχουν εμπόδια


Με rapid test στα σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι; Γεωργιάδης: Το συζητάμε, υπάρχουν εμπόδια

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να απαγορευτεί η ελεύθερη είσοδος των ανεμβολίαστων πολιτών στα σούπερ μάρκετ άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Είπε πως ήδη το μέτρο έχει συζητηθεί αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα εμπόδια στην εφαρμογή του.

Τα σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι είναι να παρθούν κι άλλα μέτρα για τους ανεμβολίαστους πολίτες και μεταξύ αυτών το ενδεχόμενο να μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ με rapid test. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν το απέκλεισε.

Κάνοντας παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του OPEN (να μιλήσει για την εστίαση, όπου απέκλεισε το ενδεχόμενο να απαγορευτεί η πρόσβαση στους ανεμβολίαστους πολίτες), Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι το ενδεχόμενο να μπαίνουν με rapid test στα σούπερ μάρκετ όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, έχει συζητηθεί τόσο στο Μαξίμου όσο και σε συναντήσεις του ίδιου με εκπροσώπους του κλάδου.

Αλλά γι’ αυτό, συμπλήρωσε, υπάρχουν εμπόδια και πρακτικά.

«Υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες μας που δεν θα κάνουν ούτε rapid test και δεν μπορούμε να τους στερήσουμε την πρόσβαση σε βασικά αγαθά», ενώ ως πρόβλημα περιέγραψε και το ενδεχόμενο στα σούπερ μάρκετ να δημιουργούνται και τεράστιες ουρές σε ώρες αιχμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative