Social Icons

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Λαμία: Νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια επαγγελματία – Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση


Λαμία: Νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια επαγγελματία - Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

Νεαροί επιτέθηκαν σε επιχειρηματία στη Λαμία και τον χτύπησαν με απίστευτη αγριότητα για ασήμαντη αφορμή


Ένα σοβαρό επεισόδιο, με πρωταγωνιστές άτομα νεαρής ηλικίας 16-20 ετών έγινε γύρω στις 22.00 το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Λαμίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Λεωσθένους Δεδούση, πριν τα Δικαστήρια της πόλης..

Στο σημείο ήταν μια παρέα νεαρών (κάποιοι ανήλικοι) οι οποίοι έκαναν φασαρία και ένας ιδιοκτήτης παρακείμενου cafe βγήκε και τους έκανε παρατήρηση, λέγοντάς τους να πάνε πιο πέρα και να είναι πιο ήσυχοι.
Έτσι και έγινε. Οι νεαροί απομακρύνθηκαν, ωστόσο κάλεσαν ενισχύσεις και λίγο αργότερα, όταν ο Λαμιώτης επαγγελματίας έκλεισε το κατάστημά του και πήγε να πάρει το μηχανάκι του, έγινε το επεισόδιο.

Ο άνθρωπος έχει φορέσει το κράνος του και ετοιμάζεται να φύγει με το μηχανάκι όταν τον πλησιάζουν περίπου δέκα νεαροί.
Εκείνος κατεβαίνει από το μηχανάκι και αρχικά υπάρχει μια φραστική αντιπαράθεση. Στη συνέχεια κάποιοι από τους νεαρούς τον ρίχνουν κάτω και αρχίζουν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές.

Όπως θα δείτε και στο συγκλονιστικό βίντεο που εξασφάλισε το LamiaReport ο επαγγελματίας είναι κάτω χτυπημένος και συνεχίζουν να τον χτυπούν.
Μάλιστα όταν προσπαθεί να σηκωθεί ένας από αυτούς τον κλωτσάει με μανία στο κεφάλι.

Ο άτυχος επαγγελματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ η αστυνομία έκανε 3-4 προσαγωγές νεαρών που ήταν στο σημείο.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του LamiaReport οι τρεις νεαροί που αρχικά είχαν προσαχθεί συνελήφθησαν, αφού αναγνωρίστηκαν από τον επαγγελματία, που δέχτηκε την επίθεση.

Πρόκειται για έναν 16χρονο, έναν 18χρονο και έναν 20χρονο, οι οποίοι σήμερα θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

newsbomb.gr




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative