Social Icons

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Στυλίδα: Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ


Στυλίδα: Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ

Με εννέα (9) τακτικά θέματα συνεδρίασε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (5/11) το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας.


Εκτός των εννέα τακτικών θεμάτων συζητήθηκε ακόμη ένα εκτός ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στην εκτέλεση εργασιών επί της δημοτικής οδού Μ. Αλεξάνδρου στη Στυλίδα-άδεια τομής και το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα.

Συνοπτικά οι αποφάσεις για τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

Θέμα 1 : 10η αναμόρφωση προϋπολογισμού του δήμου οικ. έτους 2021. Κατά πλειοψηφία (20), καταψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση» (1) .

Θέμα 2 : 6η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2021. Κατά πλειοψηφία (20), καταψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση» (1).

Θέμα 3 : Ορισμός υπευθύνου για την κίνηση όλων των λογαριασμών του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και του λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης που τηρείται στην Τράπεζα Ελλάδος και εξουσιοδότηση της Αναπληρώτριας Προϊσταμένης Αυτοτελούς Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών για την υπογραφή των διαβιβαστικών εγγράφων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στην Τράπεζα της Ελλάδος για τη σύνδεση του υπευθύνου λογαριασμού με κάθε έργο. Ψηφίστηκε ομόφωνα (21).

Θέμα 4 : Έγκριση Νέου Κανονισμού Λειτουργίας Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Στυλίδας. Κατά πλειοψηφία (20), καταψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση» (1) .

Θέμα 5 : Έγκριση πρακτικού Επιτροπής καταστροφής άχρηστου υλικού. Ψηφίστηκε ομόφωνα (21).

Θέμα 6 : Αντικατάσταση μελών Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γυμνασίων και Λυκείων Δήμου Στυλίδας. Ψηφίστηκε ομόφωνα (21).

Θέμα 7 : Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του καταστήματος Νο 4 της Δημοτικής Αγοράς Στυλίδας του Δήμου Στυλίδας. Ψηφίστηκε ομόφωνα (21).

Θέμα 8 : Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του καταστήματος Νο 7 της Δημοτικής Αγοράς Στυλίδας του Δήμου Στυλίδας. Ψηφίστηκε ομόφωνα (21).

Θέμα 9 : Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση τμήματος δημοτικής έκτασης στην Κοινότητα Πελασγίας, ΔΕ Πελασγίας Δήμου Στυλίδας. Αναβολή του θέματος προκειμένου να ληφθεί απόφαση από αρμόδιο δικαστικό όργανο.
Στυλίδα: Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ
Δείτε βίντεο με χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συνεδρίαση:

Το θέμα για την εκμίσθωση δημοτικού χώρου στη Δ.Ε. Πελασγίας δημιούργησε ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο, μεταξύ του προέδρου του Δ.Σ. κ. Χάδου με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Αποστόλου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα, καθώς και την εισήγηση, αλλά και την απάντηση της Δημάρχου Στυλίδας Βιργινίας Στεργίου για το θέμα, το οποίο τελικά αναβλήθηκε μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του Δικαστηρίου.

Δείτε βίντεο:

Κόντρα στο Δημοτικό Συμβούλιο υπήρξε επίσης και για τις μελέτες των τεχνικών έργων, μετά από ερώτηση που έκανε ο κ. Αποστόλου.

Δείτε τι απάντησε για το θέμα των μελετών η Δήμαρχος Στυλίδας κ. Βιργινία Στεργίου:

Το επόμενο απόσπασμα αφορά το θέμα της αναμόρφωσης τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού στο Δ.Σ. Δήμου Στυλίδας, το οποίο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, αφού δεν το ψήφισε η κ. Καρκάνη από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Για το σημαντικό αυτό θέμα θετική ήταν και η ψήφος της κας Αλεξάνδρας Βεντούρη-Νασιοπούλου.

Δείτε την τοποθέτηση της Δημάρχου η οποία απάντησε και στην κ. Καρκάνη για την αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού.


Οι τόνοι ανέβηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά την τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Δημήτρη Ψάρρη και ο επικεφαλης της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Αποστόλου αποχώρησε μαζί με τους δύο δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του.

Δείτε το βίντεο:


Στο τελευταίο απόσπασμα που ακολουθεί η Δήμαρχος Στυλίδας κ. Βιργινία Στεργίου απάντα στον κ. Αποστόλου μετά τα όσο ειπε για την αποχώρησή του, αλλά και για τα όσα έχει πει σε βάρος της Δημοτικής Αρχής σε συνέντευξή του.




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative