Social Icons

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Φορείς και οι Επιτροπές πληγέντων από φυσικές καταστροφές χαιρετίζουν τη συμμετοχή του λαού από πολλές περιοχές της Ελλάδας που συντονισμένα το Σάββατο 6/11 διοργανώσαμε το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Χαιρετίζουμε τη συμμετοχή στη συγκέντρωση μας των εργαζομένων, της νεολαίας, των γυναικών της Αθήνας που εξέφρασαν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στα δίκαια αιτήματα μας.

Η συγκέντρωση μας και η πορεία στους δρόμους της Αθήνας ανέδειξαν τα σοβαρά προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν στις πληγείσες περιοχές αφού τόσο η αποκατάσταση όσο και οι αποζημιώσεις για τις ζημιές που έχουμε υποστεί, όχι μόνο δεν προχωρούν με γρήγορο ρυθμό όπως θα έπρεπε, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις καλύπτονται κάτω από ημίμετρα από αποκλεισμούς στις αποζημιώσεις και φυσικά απο πενιχρές αποζημιώσεις που σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν τις αυξημένες από τις καταστροφές ανάγκες μας.

Η μεγάλη συγκέντρωση μας, ο παλμός και η μαχητικότητα που αναδείχθηκε, υποδηλώνει την αποφασιστικότητα μας ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα, θα δυναμώσει, θα ασκήσει πίεση σε εκείνους που είναι υπεύθυνοι για τις καταστροφές μας με απαίτηση να υλοποιηθεί το Ψήφισμα του συλλαλητηρίου και το πλαίσιο αιτημάτων που αποτελούν για εμάς μονόδρομο για να μπορέσουμε να ζήσουμε στον τόπο μας με αξιοπρέπεια και να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας.

Σ΄ αυτή την μαζική, αγωνιστική κινητοποίηση και στα μηνύματα που έστειλε δεν ανταποκρίθηκε η πλειοψηφία των Κομμάτων του κοινοβουλίου στα οποία θέλαμε να επιδώσουμε το ψήφισμα του συλλαλητηρίου μας, παρά το γεγονός ότι τους είχαμε αποστείλει έγκαιρα την επιστολή μας για συνάντηση στα γραφεία τους στη Βουλή. Όχι μόνο δεν μας απάντησαν αλλά έκλεισαν και ερμητικά τις πόρτες των γραφείων τους κατά την επίσκεψή μας στη Βουλή. Δείχνει πώς η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, το ΜΕΡΑ25 αντιλαμβάνονται την κατάσταση που βιώνουμε, πως εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και πόσο υποκριτικά είναι τα μεγάλα λόγια και το συμπονετικό χτύπημα στην πλάτη μας, όταν επισκέπτονται τις πληγείσες περιοχές.

Εξαίρεση αποτέλεσε η Κοινοβουλευτική ομάδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας η οποία μας δέχτηκε και εξέφρασε τη συμπαράσταση της και την ολόπλευρη στήριξη στο δίκαιο αγώνα μας.

Οι Φορείς και οι Επιτροπές θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με ακόμα μεγαλύτερη ορμή γιατί ξέρουμε ότι χωρίς τον οργανωμένο αγώνα και χωρίς τη μαχητική και ανυποχώρητη στάση μας δεν μπορεί να υπάρξουν λύσεις προς όφελός μας.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε- συνεχίζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative