Social Icons

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Πτυσσόμενα κάγκελα προστασίας για μπαλκονόπορτες και παράθυρα


Πτυσσόμενα κάγκελα προστασίας για μπαλκονόπορτες και παράθυρα
Κάτι που σίγουρα παρατηρεί όποιος βλέπει ειδήσεις είναι το γεγονός ότι η εγκληματικότητα φαίνεται πως έχει, για άλλη μια φορά, πάρει την πάνω βόλτα. Αυτό σημαίνει πως φαινόμενα όπως οι διαρρήξεις είναι όλο και πιο συχνά, ακόμη και σε γειτονιές που οι κάτοικοι ένιωθαν σχετικά ασφαλείς. Μάλιστα, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο οι κλέφτες να μην υπολογίζουν καν αν οι κάτοχοι του σπιτιού είναι μέσα σε αυτό όταν «μπουκάρουν», κάτι που σημαίνει ότι πολλές οικογένειες μπορεί να βρεθούν αντιμέτωπες με πολύ επικίνδυνες καταστάσεις. Με άλλα λόγια, αν κάποιος θέλει να κοιμάται ήσυχος στο σπίτι του τα βράδια, θα πρέπει να πάρει κάποια μέτρα ασφαλείας.

Τα πιο δημοφιλή μέτρα ασφαλείας είναι οι συναγερμοί και οι κάμερες, ωστόσο βλέπουμε πως αφού παρουσιαστούν κρούσματα κλοπής σε μία γειτονιά, το πρώτο που κάνουν οι γείτονες είναι να τοποθετήσουν κάγκελα ασφαλείας στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα βλέπουμε ότι τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα κάγκελα αυτού του τύπου τόσο επιθυμητά, πέρα από την εύκολη διαδικασία τοποθέτησης; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε!

Γιατί κάγκελα ασφαλείας;

Τα κάγκελα ασφαλείας είναι σίγουρα το πιο αποτελεσματικό μέτρο ασφαλείας για ένα σπίτι αφού στην ουσία πρόκειται για ένα φυσικό τείχος ανάμεσα στον κλέφτη και τις εισόδους του σπιτιού. Με άλλα λόγια, για να μπει ο κλέφτης στο σπίτι, θα πρέπει πρώτα να απομακρύνει τα κάγκελα και αυτό σίγουρα απαιτεί κόπο, χρόνο, ειδικές γνώσεις κι εργαλεία. Οι περισσότεροι κλέφτες δεν διαθέτουν τίποτα από όλα αυτά.

Γιατί πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας;

Αυτό που φοβούνται οι περισσότεροι που διστάζουν να τοποθετήσουν κάγκελα ασφαλείας είναι πως μπορεί να κάνουν τον χώρο στον οποίο ζούνε και περνάνε πολύτιμο χρόνο με την οικογένεια τους και χαλαρώνουν να μοιάζει με φυλακή. Τα πτυσσόμενα κάγκελα λοιπόν, λύνουν αυτό το πρόβλημα. Το πλεονέκτημα που έχουν τα συγκεκριμένα κάγκελα είναι η δυνατότητα τους να ανοίγουν και να κλείνουν. Όταν είναι κλειστά παρέχουν όλη την ασφάλεια που προσφέρουν και τα λεγόμενα σταθερά κάγκελα ασφαλείας, αλλά όταν είναι ανοιχτά, ανάλογα με το πως θα τοποθετηθούν, δεν θα καταλάβει κανείς ότι υπάρχουν. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα έχετε κλειστά όταν λείπετε από το σπίτι ή κοιμάστε και ανοιχτά όλες τις άλλες ώρες της ημέρας, δεδομένου ότι θα είστε στο σπίτι για να τα κλείσετε αν και όταν χρειαστεί.

Πως τοποθετούνται τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας;


Όπως είπαμε και πριν, η τοποθέτηση των πτυσσόμενων κάγκελων είναι πολύ απλή υπόθεση, αρκεί φυσικά να γίνει από έμπειρους τεχνικούς όπως αυτοί της επιχείρησης Cancelletto – Κάγκελα. Οι τεχνικοί θα μελετήσουν τον χώρο, θα κάνουν τις απαραίτητες μετρήσεις, θα προτείνουν τις πιο κατάλληλες λύσεις για την περίπτωση του κάθε πελάτη και θα αναλάβουν τη διαδικασία τοποθέτησης η οποία και θα διαρκέσει μόλις λίγες ώρες. Τα κάγκελα μπορούν να τοποθετηθούν και από μη-επαγγελματίες, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνιστάται, αφού το παραμικρό λάθος στην διαδικασία τοποθέτησης μπορεί να έχει μεγάλες και πολύ αρνητικές συνέπειες για την ασφάλεια του σπιτιού και της οικογενείας σας. Είναι μία δουλειά που θα πρέπει να εμπιστευθείτε αποκλειστικά στους ειδικούς για το καλό και την ασφάλεια σας.

Σχέδια και χρώματα

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι διαθέσιμα σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε κάτι που να ταιριάζει τέλεια στην αισθητική του χώρου σας και το σπίτι σας να είναι πάντα κομψό αλλά και ασφαλές. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι το γεγονός ότι τα σχέδια και τα χρώματα έχουν σημασία μόνο όταν τα κάγκελα είναι κλειστά, αφού σε άλλη περίπτωση δεν θα φαίνονται σχεδόν καθόλου. Με άλλα λόγια, θα μπορέστε να έχετε πάντα μία άρτια λύση από άποψη αισθητικής, είτε τα κάγκελα είναι ανοιχτά είτε είναι κλειστά.

Αν λοιπόν θέλετε ο χώρος σας να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής, χωρίς να αισθάνεστε φυλακισμένοι μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι η καλύτερη λύση.


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative