Social Icons

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Ρατσιστική επίθεση στον Ακασού!


ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Ρατσιστική επίθεση στον Ακασού!
Έχουν δει τόσα και τόσα τα μάτια μας τόσα χρόνια στα γήπεδα, το ότι θα ζούσαμε να γράψουμε για ρατσιστική επίθεση στην Α’ Φθιώτιδας (!) δεν το φανταζόμασταν ποτέ!

Δυστυχώς, αυτό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Σταυρού, εκεί που ο Αστέρας φιλοξενούσε το Ρεγγίνι..

Ο Ζαν Ακασού της ομάδας της Λαμίας μπήκε στο στόχαστρο κάποιων παικτών των φιλοξενούμενων που δεν σταμάτησαν να τον προσβάλουν για το χρώμα του δέρματος του και να τον χαρακτηρίζουν υποτιμητικά. Σε τέτοιο βαθμό που η Λαμιώτισσα γυναίκα του από την κερκίδα εξερράγη και πήγε να τους ζητήσει τον λόγο.

Για λίγο οι τόνοι ανέβηκαν, ενώ μετά το τέλος του ματς, εκνευρισμένος ο 36χρονος Ιβοριανός κατευθύνθηκε και ο ίδιος προς το σημείο που βρίσκονταν οι φίλαθλοι και ευτυχώς με παρέμβαση των υπολοίπων δεν δόθηκε μεγάλη συνέχεια,

Πρόκειται για μια από τις πιο προσβλητικές περιπτώσεις που μας έχουν τύχει να ασχοληθούμε τα τελευταία χρόνια. Εν έτει 2021, σε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, να μην υπάρχει σεβασμός για την διαφορετικότητα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο που στην ουσία είναι… Λαμιώτης, αφού εδώ ζει, εδώ εργάζεται, εδώ έχει παντρευτεί και κάνει οικογένεια.

Προφανώς και δεν είναι ευθύνη κανενός από τους ανθρώπους του Ρεγγινίου, μιλάμε ωστόσο για ποδοσφαιριστές της ομάδας τους. Οφείλουν ωστόσο τόσο οι ίδιοι, όσο και εκείνοι της ΕΠΣ Φθιώτιδας να μην αφήσουν το θέμα να περάσει «αναίμακτα».

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!


------------

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ, ΑΡΙΑΝ ΑΚΑΣΟΥ

Σε αυτή αναφέρει:

"ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ARIAN AKKASOY ZEAN ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ...Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ ΜΑΣ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΗΘΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΈΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΘΑ ΠΡΟΣΦΎΓΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ...Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ... ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ ΤΟΥ...".

  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative