Social Icons

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - Όχι στην ποινικοποίηση των αγροτικών και λαϊκών αγώνων


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - Όχι στην ποινικοποίηση των αγροτικών και λαϊκών αγώνων

Συνάδελφοι, αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι, την Πέμπτη 25 Νοέμβρη ξεκινάνε τα αγροτοδικεία για τις κινητοποιήσεις–μπλόκα του 2017 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.


Προφανώς πρόκειται για εκδικητικές διώξεις από την τότε κυβέρνηση, λόγω των πολύ μεγάλων κινητοποιήσεων του 2016 και των σημαντικών κατακτήσεων για την επιβίωσή μας που αποσπάσαμε σε αυτές, όπως το αφορολόγητο.

Προφανώς επίσης πρόκειται για αξιοποίηση των συγκεκριμένων διώξεων από τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, ώστε να μας τρομοκρατήσει και να καταστείλει εκ των προτέρων τις κινητοποιήσεις μας λόγω των τεράστιων πλέον προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε οι βιοπαλαιστές αγρότες ως συνέπεια της πολιτικής τους..

Τους λέμε ξεκάθαρα οτι δεν τρομοκρατούμαστε. Ίσα ίσα που πεισμώνουμε περισσότερο. Αυτοί φοβούνται τους λαϊκούς αγώνες, γι’ αυτό και τους ποινικοποιούν.

Έχουμε πείρα σαν αγροτικό κίνημα, που λέει πως «ότι έχουμε κερδίσει το κερδίσαμε με οργανωμένους μαζικούς αγώνες» και τώρα που τα μεγάλα προβλήματα είναι μπροστά, ξέρουμε τι να κάνουμε για να απαιτήσουμε λύσεις. Αυτό ακριβώς φοβούνται και μας σέρνουν στα δικαστήρια.

Την Πέμπτη 25 Νοέμβρη δικάζουν τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Γιάννη Μαρούλη και τον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βαγγέλη Τσολίσο, ενώ ακολουθούν άλλα δύο δικαστήρια με συνολικά εννιά αγωνιστές αγρότες κατηγορούμενους.

Σας καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης την Πέμπτη 25 Νοέμβρη, στις 10 το πρωί έξω από τα δικαστήρια στη Λαμία.

Όχι στην ποινικοποίηση των αγροτικών και λαϊκών αγώνων.

Κάτω τα χέρια από τους συνδικαλιστές αγωνιστές αγρότες.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative