Social Icons

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα άνδρα περίπου 55 ετών


Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα άνδρα περίπου 55 ετών
Μπροστά σ’ ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε κάτοικος της ευρύτερης περιοχής της Γαλένενας στο Λαμπέτι του νομού Ηλείας όταν αντίκρυσε απανθρακωμένο πτώμα.

Σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα ilialive.gr το πτώμα βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί και διαπίστωσαν ότι το πτώμα ανήκει σε έναν άντρα ηλικίας περίπου 55 ετών. Στο σημείο κατέφτασε και ο Ιατροδικαστής Πατρών.

Ο 55χρονος δεν είχε δημιουργήσει οικογένεια και συνήθιζε να πηγαίνει για φαγητό στα αδέρφια του. Χθες το βράδυ όμως δεν εμφανίστηκε και άρχισαν να ανησυχούν. Η πρωινή αναζήτηση έφερε τους συγγενείς του μπροστά σε μια τραγική πραγματικότητα.
Βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στη θέση του συνοδηγού απανθρακωμένος με μια καραμπίνα δίπλα του.

Οι ενδείξεις των αρχών κάνουν λόγο για αυτοχείρια…

Η έρευνα για την υπόθεση αναμένεται να συνεχιστεί.

Πηγή: Dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative