Social Icons

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 44χρονος υπάλληλος ψιλικατζίδικου μετά από ένοπλη ληστεία (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 44χρονος υπάλληλος ψιλικατζίδικου μετά από ένοπλη ληστεία (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου και εξέπνευσε υπάλληλος ψιλικατζίδικου μετά από ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Στο ΑΧΕΠΑ άφησε την τελευταία του πνοή ένας 44χρονος υπάλληλος ψιλικατζίδου στη Θεσσαλονίκη, μετά από τον θανάσιμο τραυματισμό του από ένοπλο ληστή. Ο δράστης φέρεται μάλιστα να μην τον έχει πυροβολήσει, αλλά να τον έχει χτυπήσει με τη λαβή του όπλου προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σύμφωνα με το GRTimes.

Η ληστεία έλαβε χώρα σε κατάστημα επί της οδού Λαμπράκη στην Τούμπα περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο ένοπλος ληστής μπήκε στο κατάστημα, ο υπάλληλος προσπάθησε να τον σταματήσει και φαίνεται πως ακολούθησε πάλη σώμα με σώμα, με τον άτυχο υπάλληλο να δέχεται τα χτυπήματα του ληστή.

Η αστυνομία έχει πάρει υλικό από κάμερες ασφαλείας και το εξετάζει προκειμένου να βρει στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του δράστη, ενώ έρευνα για το συμβάν διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: grtimes.gr



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative