Social Icons

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Online Ψυχοθεραπεία : Γιατί να την επιλέξετε


Online Ψυχοθεραπεία : Γιατί να την επιλέξετε

Online Ψυχοθεραπεία : Γιατί να την επιλέξετε


Η ψυχοθεραπεία σαν έννοια αναφέρεται στην θεραπεία που μπορεί να προέλθει με το χτίσιμο μιας στενής σχέσης με έναν επαγγελματία ψυχοθεραπευτή. Η στενή αυτή σχέση θα αποτελέσει τον κύριο παράγοντα που θα επηρεάσει την άνεση στην ομιλία και την εμπιστοσύνη, που θα υπάρχει μεταξύ του θεραπευόμενου και του ειδικού. Στις μέρες μας, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, η ψυχοθεραπεία έχει εξελιχθεί και δίνεται η δυνατότητα για online ψυχοθεραπεία με τον επαγγελματία της επιλογής σας. Αν θέλετε να μάθετε τα οφέλη της συνεχίστε να διαβάζετε.

Άνεση

Το μεγαλύτερο όφελος που θα σας προσφέρει η online ψυχοθεραπεία είναι η άνεση του σπιτιού σας. Δεν θα χρειαστεί να μετακινηθείτε με το αυτοκίνητο σας ή τα μέσα μεταφοράς για να επισκεφθείτε το γραφείο κάποιου ψυχοθεραπευτή και αλλά ούτε και να ετοιμαστείτε για αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε πως έχετε μικρόφωνο και κάμερα στον υπολογιστή σας και να συνδεθείτε σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας δοθούν. Επιπλέον η ανακούφιση που θα νιώθετε στον προσωπικό σας χώρο μπορεί να λειτουργήσει ως καταλυτικός παράγοντας στην διαδικασία της θεραπείας, αλλά και της σχέσης σας με τον θεράποντα.

Χρόνος

Με την διαδικτυακή ψυχοθεραπεία εκτός από την άνεση του σπιτιού σας θα κερδίσετε και χρόνο. Εκτός από την μετακίνηση σας, από το σπίτι στον επιλεγμένο χώρο, θα γλιτώσετε και την μετακίνηση για την επιστροφή και άρα πολλές ώρες από τον συνολικό σας χρόνο. Αντιθέτως, όταν θα χρειαστεί να συνδέεστε με τον ψυχοθεραπευτή σας, ο μόνος χρόνος που θα σπαταλήσετε είναι στο να ανοίξετε τον υπολογιστή σας, αφού ξαφνικά θα είναι σαν να βρίσκεστε μαζί χωρίς την ταλαιπωρία των μετακινήσεων.

Αντίξοες Συνθήκες

Οι αντίξοες συνθήκες, τις οποίες είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητα σας, δεν μπορούν να επηρεάσουν την διαδικασία και τον προγραμματισμό του διαδικτυακού σας ραντεβού. Αν για παράδειγμα χαλάσει το αυτοκίνητο σας, και σας είναι δύσκολο να μετακινηθείτε δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ταξί ή αν αρρωστήσετε δεν θα χρειαστεί να ακυρώσετε την συνεδρία που τόσο περιμένετε. Η φύση των διαδικτυακών συνεδριών βασίζεται στην ευκολία και την ελαστικότητα των ραντεβού, καθώς και στην βολική τους πραγματοποίηση ανεξαρτήτως συνθηκών.

Απομακρυσμένα Μέρη

Αν διαμένετε σε ένα μέρος το οποίο είναι αρκετά απομακρυσμένο ή είστε Έλληνας του εξωτερικού, που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε τις συνεδρίες σας με κάποιον Έλληνα ψυχοθεραπευτή, μπορείτε εύκολα να τα καταφέρετε χωρίς την αναγκαία μετακίνηση σας. Κάντε την έρευνα σας στο διαδίκτυο, επιλέξτε εκείνον που προτιμάτε και ξεκινήστε αμέσως τις online συνεδρίες σας. Ένας ψυχολόγος online θα είναι αυτός που θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε την εσωτερική σας σκέψη και καθημερινότητα, χωρίς οι συναντήσεις σας να επηρεάζονται από εξωτερικούς παράγοντες.



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative