Social Icons

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Στυλίδα: Οι «Αδιάφθοροι» συνέλαβαν ένστολο που διακινούσε ναρκωτικά


Στυλίδα: Οι «Αδιάφθοροι» συνέλαβαν ένστολο που διακινούσε  ναρκωτικά

Πέραν του ένστολου συνελήφθησαν 5 ακόμη άτομα κατηγορούμενοι για για ναρκωτικά και όπλα...


Χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες όπως «μαύρο» «τέτοιο» «τσοπάνης» «ψάρια» «κορίτσια», «κυδώνια» για να περιγράψουν τα ναρκωτικά – Δεκάδες ονόματα στο πελατολόγιο, ανάμεσά τους και πρόσωπο της showbiz

Ο ένστολος που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών πιάστηκε στα δίχτυα των Αξιωματικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων «Αδιάφθορών» της ΕΛ.ΑΣ.

Συνομιλίες – φωτιά των εμπλεκομένων , έβγαλαν λαβράκι καθώς πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως μέσα στο πελατολόγιο του υπάρχουν δεκάδες ονόματα, ανάμεσα τους και ενός προσώπου από το χώρο της showbiz. O ένστολος που από υπερασπιστής του νόμου, έγινε παραβάτης, συνελήφθη μετά από πληροφορίες που έφθασαν στα γραφεία των αξιωματικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας.

Μαζί με τον ένστολο συνελήφθησαν και 5 άτομα ιδιώτες για ναρκωτικά και όπλα. Μάλιστα η ομάδα, χρησιμοποιούσε κωδικές ονομασίες όπως «μαύρο» «τέτοιο» «τσοπάνης» «ψάρια» «κορίτσια», «κυδώνια» για να περιγράψει τα ναρκωτικά. Σε ό, τι δε έχει να κάνει με τους πελάτες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη δικογραφία, δεν συνελήφθησαν καθώς δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις αυτοφώρου.

Πολύμηνη έρευνα….

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε πολύμηνη έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, από τη συνδυαστική μελέτη και ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρων στα διερευνώμενα αδικήματα.

Όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες κατά τις μεταξύ τους επικοινωνίες χρησιμοποιούσαν κωδικοποιημένες λέξεις και φράσεις, προκειμένου να αποκρύπτουν τη δραστηριότητά τους από τις διωκτικές αρχές.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ , Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, σε σπίτια και χώρους εργασίας των εμπλεκομένων στον Πειραιά και σε περιοχή της Φθιώτιδας, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:
  • 257,9 γραμμάρια κάνναβη,
  • 10 δενδρύλλια κάνναβης,
  • 4,55 γραμμάρια κοκαΐνη,
  • 325 γραμμάρια λαθραίου καπνού,
  • πιστόλι με γεμιστήρα,
  • μεταλλική σιδερογροθιά,
  • 57 φυσίγγια πυροβόλου και κυνηγετικού όπλου,
  • κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim ,
  • 4800 ευρώ.
Οι κατασχεθείσες ναρκωτικές ουσίες θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, τα ψηφιακά πειστήρια και το όπλο στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ το χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ενώ ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Ναυτοδικείου Πειραιά.

Πηγή: Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative