Social Icons

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Στυλίδα: Εκλογές στο Σωματείο Εστίασης Ανατολικής Φθιώτιδας


Στυλίδα: Εκλογές στο Σωματείο Εστίασης Ανατολικής Φθιώτιδας
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΦΕΠΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΛΟΓΩΝ

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021, με βάση το καταστατικό του, το Σωματείο Εστίασης Ανατολικής Φθιώτιδας, πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση με διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Ομοσπονδία.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Γ. Καββαθά, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη για τις νέες επερχόμενες αλλαγές στην ηλεκτρονική μετάβαση που αφορά τον κλάδο Εστίασης καθώς και στις μελλούμενες επεμβάσεις στις επιχειρήσεις μας, βάσει των νέων υποχρεώσεων λόγω της κλιματικής αλλαγής. 

Οι αρχαιρεσίες συνεχίστηκαν με απολογισμό του απερχόμενου Πρόεδρου κ. Στουρνάρα Θανάση, και με οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Ταμία κ. Τριανταφύλλου Χρήστου, οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα...Ο Πρόεδρος μεταξύ των άλλων Ο Σύλλογος μας θεωρεί ότι η επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να μας βρει όλους με πνεύμα και πρόθεση συνεννόησης και ομόνοιας ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής με τη σοβαρότητα που αρμόζει στον κλάδο μας.

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 26ης Οκτωβρίου 2021, δίνουν την πρώτη θέση για το Διοικητικό Συμβούλιο στον Στουρνάρα Αθανάσιο από το Αχλάδι και επίσης εκλέγονται με σειρά ψηφοφορίας οι : Τριανταφύλλου Χρήστος, Κούκλης Αθανάσιος, Κούτρα Αικατερίνη, Γκλατζούνης Ιωάννης, Στεργίου Λεωνίδας και Καρανίκας Ιωάννης.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή με σειρά ψηφοφορίας εκλέγονται: Γκλατζούνη Ευαγγελία, Μπακαλός Νικόλαος, Μπερτσιμάς Χρήστος.

Για την ΠΟΕΣΕ εκλέγονται με σειρά ψηφοφορίας: Στουρνάρας Αθανάσιος και Αντωνόπουλος Ιωάννης.

Για την Ομοσπονδία Φθιώτιδας εκλέγονται με σειρά ψηφοφορίας: Ο Στουρνάρας Αθανάσιος, ο Στεργίου Λεωνίδας και Αντωνόπουλος Ιωάννης.

Την επομένη ημερολογιακά εβδομάδα το εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο θα συνέλθει έπειτα από πρόσκληση του Στουρνάρα Αθανάσιου που πλειοψήφησε στις αρχαιρεσίες με σκοπό να οριστεί το νέο Δ.Σ.

Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των μελών, σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου μας, ήταν και είναι ενθαρρυντική για την περαιτέρω συνέχιση της δράσης μας.
Στυλίδα: Εκλογές στο Σωματείο Εστίασης Ανατολικής Φθιώτιδας




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative