Social Icons

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Κοινωνικό Μέρισμα: Ποιοι θα το πάρουν τις γιορτές - Οι τελικές αποφάσεις


Κοινωνικό Μέρισμα: Ποιοι θα το πάρουν τις γιορτές - Οι τελικές αποφάσεις
Το επόμενο διάστημα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις για το ποιοι και τι θα πάρουν ως κοινωνικό μέρισμα στις γιορτές.

Όπως γράφουν σήμερα “ΤΑ ΝΕΑ”, μεταξύ άλλων, η κυβέρνηση εξετάζει τη χορήγησή του στους χαμηλοσυνταξιούχους που δεν έλαβαν αναδρομικά!

Προτεραιότητα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα δοθεί και στην περαιτέρω στήριξη των νοικοκυριών για να αντιμετωπίσουν τις αυξήσεις στο κόστος της ενέργειας.

Στο υπουργείο Οικονομικών γίνονται διάφορες σκέψεις και εξετάζονται εναλλακτικά σενάρια...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «τα μέτρα τα οποία προτείνει η Επιτροπή κινούνται ακριβώς στην κατεύθυνση των ήδη νομοθετημένων πρωτοβουλιών της ελληνικής κυβέρνησης» και τόνισε την έμφαση που δίνει η κυβέρνηση στη στήριξη των νοικοκυριών και ιδιαίτερα των ευάλωτων όσον αφορά τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος και το κόστος της θέρμανσης τον χειμώνα που έρχεται.

Όπως έχουν τονίσει διάφοροι υπουργοί της κυβέρνησης είναι πολύ πιθανό τα κονδύλια για την ενεργειακή κρίση να αυξηθούν εφόσον υπάρξει νέα άνοδος των τιμών.

Οριστικές αποφάσεις αναμένονται παράλληλα με το κειμένου του προϋπολογισμού για το 2022, που θα κατατεθεί στις 21 Νοεμβρίου, είτε μέσα στο Δεκέμβριο.

Για το Κοινωνικό Μέρισμα, σημειώστε ότι σίγουροι δικαιούχοι είναι εκείνοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ), για τους οποίους έχει ανακοινωθεί ήδη ότι θα χορηγηθεί διπλή πληρωμή τα Χριστούγεννα με ποσό έως 900 ευρώ (273.000 ευάλωτα νοικοκυριά – 482.335 ευάλωτοι πολίτες).

Πηγή: Aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative