Social Icons

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΣΤΥΛΙΔΑ: ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ «Μουσικές Μνήμες για τον Μίκη Θεοδωράκη»


ΣΤΥΛΙΔΑ: ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ «Μουσικές Μνήμες για τον Μίκη Θεοδωράκη»
Με μεγάλη επιτυχία, αθρόα προσέλευση και συγκίνηση του κοινού, πραγματοποιήθηκε, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο ¨ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ¨ στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα το μουσικό αφιέρωμα «Μουσικές Μνήμες για τον Μίκη Θεοδωράκη» όπου παρουσιάστηκε μέρος του έργου και της μουσικής δημιουργίας του πρόσφατα εκλιπόντα κορυφαίου μουσουργού. H εκδήλωση αποτέλεσε μια βαθιά προσέγγιση του έργου του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη και ανθρώπου, με την ευθύνη και τη σοβαρότητα που επιβάλλει η προσωπικότητά του, με έξοχο τρόπο παρουσιασμένο στο κοινό όλων των ηλικιών και των επίσημων προσκεκλημένων που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Η Δήμαρχος κα Βιργινία Στεργίου απευθύνοντας εγκάρδιο καλωσόρισμα στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, σημείωσε ότι παρά τις δύσκολες συγκυρίες συνεχίζεται η προσπάθεια στήριξης του πολιτισμού και δημιουργίας πολιτιστικών γεγονότων, τιμώντας έτσι σημαντικές προσωπικότητες από τον πνευματικό και καλλιτεχνικό χώρο, που η ζωή και το έργο τους αποτελούν πρότυπο καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης.

Στην υπέροχη μουσική περιπλάνηση ακούστηκαν τραγούδια του συνθέτη από όλες τις περιόδους της καλλιτεχνικής του δημιουργίας με τη συμμετοχή της μεικτής Χορωδίας του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημήτρη Κοντογιάννη. Τα τραγούδια ερμηνεύσαν μοναδικά η Βασιλική Καρακώστα, ο σολίστας Μανώλης Καραντίνης, η Λεμονιά Κελεπούρη, ο Στέλιος Κατσίβελος, ο Κώστας Αναστασίου και ο Ευθύμιος Τσακωνίτης οι οποίοι ταξίδεψαν το κοινό σε αξέχαστες μουσικές, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημά του.

ΣΤΥΛΙΔΑ: ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ «Μουσικές Μνήμες για τον Μίκη Θεοδωράκη»
ΣΤΥΛΙΔΑ: ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ «Μουσικές Μνήμες για τον Μίκη Θεοδωράκη»
ΣΤΥΛΙΔΑ: ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ «Μουσικές Μνήμες για τον Μίκη Θεοδωράκη»
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Στυλίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative