Social Icons

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Δελτίο Τύπου για το λιμάνι Στυλίδας από το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας


Δελτίο Τύπου για το λιμάνι Στυλίδας από το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας

Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας


Δελτίο Τύπου

Στυλίδα, 6 Οκτωβρίου 2021

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σημειώνεται η πραγματική αλληλουχία των γεγονότων, όπως εξάλλου προκύπτει και από τα δημόσια έγγραφα:

1. Στις 19.5.2020 το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας αποστέλλει έγγραφο στο Δήμο Στυλίδας, με αναφερόμενο σκοπό την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Λιμενικού Ταμείου και Δήμου και ζητούνται ενέργειες από τον Δήμο Στυλίδας.

Σε αυτό το έγγραφο ο Δήμος Στυλίδας, αφού το μελέτησε, επέλεξε να μην απαντήσει, για τους λόγους που μόνο η Δημοτική Αρχή γνωρίζει. Για να αντιληφθούμε το ποιος τήρησε «σιγή ιχθύος».

2. Στις 19.2.2021, 8 μήνες (!) αργότερα δηλαδή, ο Δήμος Στυλίδας αποστέλλει έγγραφο με το οποίο, μεταξύ άλλων, αιτείται να τους γνωρίσουμε τον αριθμό των κάδων αποκομιδής, προκειμένου να υπολογιστεί το σχετικό κόστος.

Στις 24.2.2021 (μέσα σε μόλις 5 μέρες δηλαδή) το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας ανταποκρίνεται και διαβιβάζει σχετική απάντηση.

3. Στις 17.3.2021 ο Δήμος Στυλίδας, μας ενημερώνει πως για την αποκομιδή των κάδων αιτείται το ποσό των 38.831,52 ευρώ ετησίως, χωρίς να συνυπολογίζονται καύσιμα, συντήρηση οχημάτων, εργατοώρες, πλύσιμο κάδων!

Ο Δήμος Στυλίδας στο χθεσινό Δελτίο Τύπου αναφέρει πως στο εν λόγω έγγραφο «τονίζεται σαφώς πως καύσιμα, συντήρηση, εργατοώρες και πλύσιμο κάδων θα τις αναλάμβανε ο Δήμος χωρίς επιβάρυνση».

Όμως, τέτοια αναφορά στο έγγραφο, που άλλωστε φέρει την υπογραφή της Δημάρχου, δεν υπάρχει πουθενά!

Προς απόδειξη, δημοσιοποιούμε το έγγραφο (συνημμένο 1).

Η πραγματικότητα εκθέτει για μία ακόμη φορά τη Δημοτική Αρχή Στυλίδας, έναντι των ισχυρισμών που προβάλλει κατά καιρούς για το Λιμενικό Ταμείο.

Το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας παραμένει στη διάθεση κάθε Φορέα, κάθε Αρχής, αλλά και κάθε πολίτη, που επιθυμεί τη συνεργασία, με στόχο την ασφαλή λειτουργία και ανάπτυξη των Λιμένων της Φθιώτιδας.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου

Ευάγγελος Γ. Μπλούνας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative