Social Icons

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

ΣΤΥΛΙΔΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ - "ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ" ΩΡΑ: 18:30΄


ΣΤΥΛΙΔΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ - "ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ" ΩΡΑ: 18:30΄

«Μουσικές Μνήμες για τον Μίκη Θεοδωράκη»


Ο Δήμος Στυλίδας σας προσκαλεί στο μουσικό αφιέρωμα «Μουσικές Μνήμες για τον Μίκη Θεοδωράκη» που συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤΕ.), στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντα κορυφαίου μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη με τη συνεργασία της Χορωδίας του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας (Μ.Ο.Σ.). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 18:30’, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο ¨ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ¨ στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα, με ελεύθερη είσοδο.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τραγούδια του συνθέτη από όλες τις περιόδους της καλλιτεχνικής του δημιουργίας με τη συμμετοχή της μεικτής Χορωδίας του Μ.Ο.Σ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημήτρη Κοντογιάννη. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν η Βασιλική Καρακώστα (τραγούδι), ο σολίστας Μανώλης Καραντίνης (μπουζούκι), η Λεμονιά Κελεπούρη (πιάνο- ακορντεόν), ο Στέλιος Κατσίβελος (μπουζούκι), ο Κώστας Αναστασίου (κιθάρα- μπάσο) και ο Ευθύμιος Τσακωνίτης (ντραμς).

Σεβόμενοι όλους τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλες τις επίσημες οδηγίες και τους ισχύοντες κανονισμούς.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Ο.Σ.Κ.

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Στυλίδας


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative