Social Icons

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Στυλίδα - Μαλεσίνα 2 - 1: Το ήθελε περισσότερο και το πήρε!


Πραγματοποιόντας εξαιρετική εμφάνιση, η Στυλίδα το απόγευμα του Σαββάτου «γκρέμισε» από την κορυφή την Μαλεσίνα και την… προσπέρασε.

Η ομάδα του λιμανιού επικράτησε με σκορ 2-1 των Λοκρών στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Α’ Φθιώτιδας και έφτασαν στους 15 βαθμούς, συγκατοικόντας πλέον με τον Ολυμπιακό Λαμίας στην κορυφή. Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στους 12 και πλέον βρίσκονται στην τέταρτη θέση.

Η Μαλεσίνα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε με τον Μακρή στο 9′. Ωστόσο, η Στυλίδα ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Απάντησε με τον Αλέκο Κουφιώτη στο 14′ και εν τέλει προηγήθηκε με τον Κώστα Βαρυπάτη στο 37′. Λίγα λεπτά αργότερα το γήπεδο… λαχτάρησε, με τον Τέγο να τραυματίζεται και να μεταφέρετε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Το 1-0 ωστόσο παρέμεινε στην ανάπαυλα.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον ΑΟΣ να συνεχίζει να μονοπωλεί. Στο 49′ είχε δοκάρι με τον Κάντζαρη και στο 57ο λεπτό ο Ταμπάκης έβαλε γερές βάσεις για το τρίπόντο, διαμορφώνοντας το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι από εκεί και πέρα, ήταν να μειώσουν με τον Πέππα στο τελικό 2-1 στο 89′.

Πλέον, οι γηπεδούχοι το ερχόμενο Σάββατο (6/11) έχουν ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά τους. Κόντρα στην Προοδευτική στην Λάρυμνα, ενώ η Μαλεσίνα καλείται να δώσει απαντήσεις φιλοξενόντας την Νίκη Αγίας Παρασκευής.

Παραιτήθηκε από την Μαλεσίνα ο Κυριάκος!


Άγγελος Κυριάκος
Ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας, ο Άγγελος Κυριάκος αποτελεί παρελθόν για την Μαλεσίνα.

Όπως ανακοίνωσαν οι Λοκροί αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο Βοιωτός τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του από τον πάγκο της ομάδας λίγο μετά την ήττα από την Στυλίδα.

Στην λιτή της ανακοίνωση, η Μαλεσίνα αναφέρει: «Μετά το τέλος του αγώνα Στυλίδα – ΑΕ Μαλεσίνα, ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Κυριάκος υπέβαλε την παραίτηση του».

Από την πλευρά του, ο κ. Κυριάκος ευχαρίστησε τόσο τους ανθρώπους της ομάδας, όσο και τους ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, είπε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παράγοντες της ομάδας Π. Παπαμάρκο, Χρήστο Καλλή, Βασίλη Καλλή για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια (σπανίζουν τέτοιοι παράγοντες). Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, γιατί εκτός από καλοί παίκτες είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Καλή συνέχεια»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative