Social Icons

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


O ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2021

Γιάννης Οικονόμου στο Ράλλυ Ακρόπολις: «Η Ελλάδα και Φθιώτιδα και πάλι στον παγκόσμιο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού»


Το Ράλλυ Ακρόπολις, η εμβληματική διοργάνωση του WRC, επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου παρέστη στην τελετή έναρξης, στην Αθήνα, το απόγευμα της Πέμπτης (09/09).

Η επιστροφή της διοργάνωσης, η οποία αποτελεί θεσμό για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμβάλλει στην επανατοποθέτηση της χώρας μας στον παγκόσμιο χάρτη του WRC, αλλά και στην προβολή της σε αθλητικό και τουριστικό επίπεδο..

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, συμμετείχε στην τελετή έναρξης, η οποία διοργανώθηκε με επιτυχία, παρουσία κόσμου και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορονοϊό.

Στην τελετή, στην οποία παρέστη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Αυγενάκης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της FIFA Ζαν Τοντ, μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το Ράλλυ Ακρόπολις έχει βαρύνουσα σημασία και για τη Φθιώτιδα. Άλλωστε, πολλές από τις διαδρομές του διασχίζουν το νομό.

Στην εκδήλωση βρέθηκε τόσο ο Δήμαρχος Λαμιέων, Ευθύμιος Καραΐσκος, όσο και η Δήμαρχος Αμφίκλειας, Σούλα Στιβακτή.

«Η Ελλάδα, αλλά και ειδικά ο νομός Φθιώτιδας, επανατοποθετούνται στον παγκόσμιο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η χώρα μας βρίσκεται και πάλι στη θέση που της αξίζει με μια διοργάνωση που αποτελεί θεσμό. Η άρτια διεξαγωγή της αποτελεί οδηγό για όλα τα μεγάλα γεγονότα», υποστήριξε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου.

O ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
O ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
O ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative