Social Icons

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Τρεις γυναίκες στη διοίκηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία


Με τρεις γυναίκες στελεχώνεται το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΣ Λαμία 1964. Πρόκειται για τις κυρίες Βασιλική Τσιαγκούδη, Μαρία Δαϊτσιώτη και Ελένη Γιάχου- Φρουτά τις οποίες το Δ.Σ καλωσορίζει στα νέα τους καθήκοντα.

Έφορος τμήματος αναλαμβάνει η Βασιλική (Βάνια) Τσιαγκούδη η οποία ζει στη Λαμία, ως εργαζόμενη, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης ενώ το 2017 εκλέχθηκε στις εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και ανέλαβε την θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Μεταποίησης και της εκπροσώπου του στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών.
Τρεις γυναίκες στη διοίκηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία
Καθήκοντα γενικής αρχηγού ανατίθενται στη Μαρία Δαϊτσιώτη του Επαμεινώνδα ιδιωτική υπάλληλο, πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου, απόφοιτη Ι.Ε.Κ. (βρεφονηπιοκόμος προσχολικής αγωγής) η οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει κι εργάζεται στη Λαμία.
Τρεις γυναίκες στη διοίκηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία
Υπεύθυνη COVID-19 αναλαμβάνει η Ελένη (Λένα) Γιάχου – Φρουτά γεννημένη στην Πάτρα, παλιά αθλήτρια στίβου στην Παναχαϊκή, μητέρα δύο παιδιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό, ενεργό και δραστήριο μέλος εδώ και πολλά χρόνια του Συλλόγου Φιλάθλων Λαμίας.
Τρεις γυναίκες στη διοίκηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative