Social Icons

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Το πρώτο κουδούνι σήμανε σήμερα την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, την αρχή για το ταξίδι της γνώσης και της μάθησης, της διάπλασης του χαρακτήρα, της ανάδειξης των ταλέντων και της πνευματικής καλλιέργειας των παιδιών μας.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, με τις μαθήτριες και τους μαθητές να επιστρέφουν, υπό νέες συνθήκες, στον φυσικό τους χώρο, τις σχολικές αίθουσες, το σχολείο, πέραν της πολύπλευρης μόρφωσης, καλείται να δώσει, παράλληλα, κι ένα μάθημα ζωής, υπευθυνότητας και προσαρμογής στις δυσκολίες. Η υγειονομική πρόληψη και ασφάλεια απαιτεί ακόμα μεγαλύτερα αποθέματα υπομονής, αντοχής και αυτοπειθαρχίας για όλους: μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και κοινός στόχος όλων είναι ένα νέο ταξίδι στη γνώση, μια νέα εμπειρία ζωής, ένα νέο ξεκίνημα ελπιδοφόρο που μόνο αισθήματα χαράς πρέπει να δημιουργεί.

Καλή σχολική χρονιά λοιπόν, σε όλα τα παιδιά, όλων των τάξεων, που ξεκινούν σήμερα την νέα σχολική χρονιά, με νέα ελπίδα, νεανική αισιοδοξία και νέα όνειρα!

Καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά, με υγεία, υπομονή και δύναμη ψυχής και στους εκπαιδευτικούς μας!

Καλή σχολική χρονιά και σε όλους τους γονείς, που καταβάλουν μεγάλες θυσίες και προσπάθειες για να προσφέρουν στα παιδιά τους το πολυτιμότερο αγαθό, την εκπαίδευσή τους, σε μια τόσο δύσκολη εποχή!

Καλή νέα αρχή σε όλη τη σχολική κοινότητα!!!

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου         

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative