Social Icons

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Χαμός στη Λαμία με συκοφαντικές αφίσες για γνωστό επαγγελματία της πόλης


Χαμός στη Λαμία με συκοφαντικές αφίσες για γνωστό επαγγελματία της πόλης

Με μηνύσεις απάντησε ο επαγγελματίας - Τι δηλώνει στο LamiaReport ο δικηγόρος του…

Μάρτυρες μιας πρωτοφανούς ενέργειας έγιναν πολλοί πολίτες της Λαμίας, που είδαν το πρωί της Τετάρτης (15/9) κολλημένες σε κάδους, κολώνες ακόμη και σε εισόδους πολυκατοικιών, αφίσες που καταλόγιζαν άσχημες ενέργειες σε γνωστό ιδιοκτήτη καφετέριας της πόλης, σε βάρος γυναικών εργαζομένων.

Το περιεχόμενο της αφίσας, υπέγραφε η «Φεμινιστική συνέλευση Λαμίας-Συντρόφισσες/οι», καταγγέλλοντας όχι μια απλή «παραβατική συμπεριφορά» αλλά πράξεις ποινικά και κοινωνικά κολάσιμες και άκρως ρατσιστικές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο επαγγελματίας αντέδρασε άμεσα και κατέθεσε αρχικά μήνυση κατά αγνώστων, για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ελέγχεται η εμπλοκή συγκεκριμένων ατόμων που είχαν διαφορές μαζί του και αναμένονται εξελίξεις.

«Σήμερα δεκάδες συμπολίτες μας έλαβαν γνώση ενός άκρως συκοφαντικού και δυσφημιστικού κειμένου, το οποίο αναρτήθηκε μεταμεσονύκτιες ώρες σε κεντρικά σημεία της πόλης από ανώνυμους δράστες, με σκοπό την ηθική εξόντωση ενός οικογενειάρχη και επιχειρηματία εγνωσμένου κύρους της πόλης μας, ο οποίος επί 25 συναπτά έτη έχει δώσει δείγματα γραφής περί της εντιμότητας και ακεραιότητας του», ανέφερε στο LamiaReport ο δικηγόρος του επαγγελματία που βρέθηκε στο στόχαστρο και πρόσθεσε: «Η προσφυγή στην Δικαιοσύνη αποτελεί την πιο ηχηρή απάντηση απέναντι σε τέτοιου είδους απόπειρες ‘’κατακρεούργησης’’ ανθρώπων. 

Μετά ταύτα υπεβλήθη σήμερα ενώπιον της κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμίας για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης του εντολέα μου, Μήνυση για τις αξιόποινες πράξεις που τελέστηκαν σε βάρος του τόσο κατά αγνώστων δραστών όσο και κατά γνωστών δραστών που υποκρύπτονται πίσω από την συγκεκριμένη ενέργεια, οι οποίοι και θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative