Social Icons

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Πεζοπορική διαδρομή στο παραπόταμιο δάσος του Σπερχειού

Πεζοπορική διαδρομή στο παραπόταμιο δάσος του Σπερχειού

Πεζοπορική διαδρομή στο παραπόταμιο δάσος του Σπερχειού αυτή την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 5.00 μ.μ,

 
Το ραντεβού μας πριν την γέφυρα Κωσταλεξίου (στο ύψος του πρατηρίου καυσίμων), από την πλευρά της Λαμίας, για να περπατήσουμε δίπλα στο ποτάμι με κατεύθυνση την ροή του ποταμού κατα μήκος του αναχώματος .

Μια διαδρομή συνολικά δύο ωρών μεσα σε άγρια βλάστηση με απλόχερη σκιά.Ο Όμιλος Φίλων του Δάσους συνεχίζει και φέτος τις πεζοπορικές διαδρομές, για τα μέλη, τους φίλους και όλους εσάς που αγαπάτε τη φύση. Σας περιμένουμε στην παρέα μας για να γνωρίσετε τον φυσικό πλούτο της περιοχή μας και να πιέσουμε για την ανάδειξή του.

Η πεζοπορική αυτή διαδρομή αποτελεί τμήμα της πρότασής μας προς το ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ και την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ κατασκευής μιας πεζοπορικής και ποδηλατικής διαδρομής στην παρόχθια περιοχή του Σπερχειού ποταμού, η οποία περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:

• Αρχή διαδρομής, η γέφυρα Λουτρών Υπάτης και τέλος διαδρομής, ο Μεριστής του Σπερχειού, στη συμβολή παλαιάς και νέας ευθυγραμμισμένης κοίτης.

• Η συνολική διαδρομή είναι περίπου 22Km και όπως φαίνεται στο συνημμένο χάρτη, το πρώτο τμήμα μέχρι και τη Γέφυρα Κωσταλεξίου ακολουθεί τον υπάρχοντα αγροτικό δρόμο και το νότιο ανάχωμα της κοίτης, ενώ το δεύτερο τμήμα, από τη γέφυρα του Κωσταλεξίου μέχρι τον Μεριστή ακολουθεί το δρόμο και το ανάχωμα στη βόρεια πλευρά της κοίτης.
Σας περιμένουμε στην παρέα μας και αυτή τη φορά.

* Λαμβάνοντας πάντα όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας για τον Covid-19

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ)


Διεύθυνση: Καραΐσκάκη 101
35131 Λαμία

Τηλ - fax 2231044961 κ 6932269378 (Πάρης Φούντας - Γραμματέας ΟΜΦΙΔΑΣ)

e mail omfidas@gmail.com

Ιστότοπος

https://www.facebook.com/omfidas

http://omfidas.blogspot.gr/


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative