Social Icons

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Διασωληνώθηκε 43χρονη Λαμιώτισσα - Ξανά πλήρης η ΜΕΘ Covid


Διασωληνώθηκε 43χρονη Λαμιώτισσα - Ξανά πλήρης η ΜΕΘ Covid

Εννέα ακόμη άτομα νοσηλεύονται στην Κλινική Κορωνοϊού στο Πέτρινο…


Ξαναγέμισε από ασθενείς η ΜΕΘ Covid του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, καθώς ξημερώματα της Τετάρτης (15/9) χρειάστηκε να διασωληνωθεί μία 43χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γυναίκα εισήχθη στις 10/9 στην Κλινική ήπιας νοσηλείας, είναι από συνοικία της Λαμίας και είναι ανεμβολίαστη, όπως ανεμβολίαστοι είναι και οι υπόλοιποι πέντε ασθενείς που νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Συνολικά στη ΜΕΘ Κορωνοϊού νοσηλεύονται τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες με τις ηλικίες τους από 43 μέχρι 89 ετών και διάμεση ηλικία τα 56 έτη!

Την ίδια ώρα στο Πέτρινο κτίριο νοσηλεύονται εννέα (9) άτομα, καθώς είχαμε δύο εξιτήρια αλλά και τρεις νέες εισαγωγές. Πρόκειται για έξι άνδρες και τρεις γυναίκες με τις ηλικίες τους από 51 έως 90 ετών, οι περισσότεροι από τη Λαμία και Κοινότητές της.




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative