Social Icons

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Στις 31 Οκτωβρίου οι αγώνες ορεινού τρεξίματος "Λίμνη Νευρόπολη 2021" στο Παλαιοχώρι και στο Καλλίδρομο


Στις 31 Οκτωβρίου οι αγώνες ορεινού τρεξίματος "Λίμνη Νευρόπολη 2021" στο Παλαιοχώρι και στο Καλλίδρομο

Προκήρυξη των ορεινών αγώνων τρεξίματος



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Παλαιοχωριτών Δωριέων και ο Α.Σ Διόνυσος Αμφίκλειας, με την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς και του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, προκηρύσσουν τον 2ο Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος με την ονομασία «Λίμνη Νευρόπολη 2021» στο όρος Καλλίδρομο με δύο επιμέρους αγώνες:

- τον Ημιμαραθώνιο 21,1 χιλ

- και τον αγώνα 10 χιλ.

Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στις νότιες πλαγιές του Καλλίδρομου με αφετηρία και τερματισμό στο κέντρο του Παλαιοχωρίου και σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που ορίζουν οι αρμόδιοι φορείς σχετικά με τον Covid-19. Σκοπός μας είναι η προώθηση του αθλητισμού, η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και η προστασία του περιβάλλοντος του βουνού μας, ως πηγή ζωής και χαράς για όλους..

Αναλυτικά:

Ημερομηνία: Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Τόπος διεξαγωγής: Παλαιοχώρι Δωριέων του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Εκκίνηση-Τερματισμός: Πλατεία Παλαιοχωρίου

Ώρα εκκίνησης: Ημιμαραθώνιος : 9:30 πμ 10 Χιλιόμετρα : 10:00 πμ

Ώρα προσέλευσης: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης το αργότερο 30 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα που θα αγωνιστούν.

Μέγιστη διάρκεια αγώνα: Ημιμαραθώνιος: 5 ώρες 10 χιλ: 2,5 ώρες

Διαδρομή: Ημιμαραθώνιος: δείτε εδώ 10 χιλιόμετρα: δείτε εδώ

Όριο συμμετοχών : 150 δρομείς σε κάθε αγώνα Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων κρίθηκε απαραίτητο να υπάρχει όριο στον αριθμό των συμμετεχόντων, γι’ αυτό φροντίστε να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα. Ενδέχεται οι εγγραφές να κλείσουν νωρίτερα εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός.

Παραλαβή υλικού και αριθμού συμμετοχής: Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα γίνει το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στην πλατεία του χωριού από τις 11:00 έως 18:00 και από τη γραμματεία μια ώρα πριν την έναρξη του Ημιμαραθωνίου.

Δικαίωμα συμμετοχής: Βάση των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για τη συμμετοχή στους αγώνες οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ένα από τα παρακάτω:

1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του COVID-19.

2. ή Τεστ PCR τελευταίων 48 ωρών.

3. ή Rapid test τελευταίων 48 ωρών.

5. ή Πιστοποιητικό νόσησης.

Διευκρινίζουμε εδώ ότι η χρήση αποτελέσματος αρνητικού Self Test δεν είναι αποδεκτή. Οι παραπάνω προϋποθέσεις συμμετοχής στους αγώνες ισχύουν και για τους εθελοντές της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα (Σταθμοί, Γραμματεία, υποδοχή, κλπ).

Στον Ημιμαραθώνιο των 21χλμ μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Στα 10 χιλιόμετρα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους. Αθλητές κάτω των 18 χρονών θα πρέπει να έχουν την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων τους. ​

Πακέτο συμμετοχής: Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει: Το αθλητικό μπλουζάκι, το μετάλλιο, η τσάντα της διοργάνωσης, ο αριθμός συμμετοχής με τσιπ χρονομέτρησης καθώς και η απαραίτητη τροφοδοσία κατά τη διάρκεια και στο τέλος του αγώνα.

Κόστος συμμετοχής:

- ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 15 ευρώ

- ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ 10 ευρώ

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής θα πρέπει να καταβάλλεται το κόστος της συμμετοχής μέσω e-banking ή τράπεζας στον τραπεζικό λογαριασμό: IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR8801101200000012096174425 και στην αιτιολογία θα αναγράφεται οπωσδήποτε το όνομα και ο αγώνας συμμετοχής.

Τρόποι Εγγραφής: Οι εγγραφές θα μπορούν να γίνουν μόνο on-line μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης: https://neuropolisrace.gr στην επιλογή Πληροφορίες Εγγραφής-Πληρωμής στο σύνδεσμο φόρμας εγγραφών. Η Πληρωμή θα γίνεται στο παρακάτω λογαριασμό του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Παλαιοχωριτών στην ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. που εμφανίζεται στο όνομα ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜ IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR8801101200000012096174425. Μετά την πληρωμή θα ήταν χρήσιμο να μας στείλετε αποδεικτικό στο email neuropolisrace@gmail.com. Θα λάβετε email το πολύ σε 5 ημέρες για την επιβεβαίωση της εγγραφή σας.

Χρονομέτρηση: Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική με την χρήση chip που θα δοθούν μαζί με τους αριθμούς συμμετοχής. Η χρονομέτρηση θα είναι ατομική και για την τελική κατάταξη θα λαμβάνεται υπόψη ο καθαρός χρόνος. Αυτό συμβαίνει διότι οι εκκινήσεις θα γίνουν σε blocks με αρκετή χρονική απόσταση μεταξύ τους. Οπότε είναι πολύ πιθανόν αθλητής που δεν τερματίζει πρώτος, στην τελική κατάταξη να είναι ο νικητής του αγώνα.

Ιατρική εξέταση : Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ, που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Ιατρική κάλυψη : Την ιατρική κάλυψη του αγώνα θα αναλάβουν εθελοντές ιατροί, επίσης θα υπάρχει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

​Έπαθλα: Θα απονεμηθούν κύπελλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες κάθε αγώνα. Κύπελλα επίσης θα απονεμηθούν και στους τρεις πρώτους των ηλικιακών κατηγοριών του Ημιμαραθωνίου ως εξής: στους άνδρες: μέχρι 39, 40-49, 50-59, 60+ και στις γυναίκες: μέχρι 29, 30 – 39 και 40+, με την προϋπόθεση να συμμετέχουν τουλάχιστον 6 αθλητές στην ηλικιακή κατηγορία. Στον Αγώνα των 10 χλμ θα είναι μια ενιαία κατηγορία

Επικοινωνία και ενημερώσεις: Για καθημερινές ενημερώσεις, νέα και πληροφορίες για το πρόγραμμα του αγώνα, μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα του αγώνα: https://neuropolisrace.gr καθώς και τη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/neuropolisrace

​Ακύρωση αγώνα:
Σε περίπτωση βροχής ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά. Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων ο αγώνας θα αναβληθεί και θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία από τους διοργανωτές. Η δήλωση συμμετοχής σας θα ισχύει και στην περίπτωση που αλλάξει η ημερομηνία του αγώνα. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα το τίμημα της συμμετοχής δεν επιστρέφεται.

Φύλαξη προσωπικών ειδών: κοντά στην εκκίνηση/τερματισμό θα υπάρχει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων. Παρόλο που ο χώρος θα φυλάσσετε σας συνιστούμε μέσα στην τσάντα σας να μην έχετε αντικείμενα αξίας και χρήματα

Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν τους κανόνες, τον χρόνο και τόπο εκκίνησης χωρίς προειδοποίηση, αν αυτό κριθεί αναγκαίο για λόγους ασφαλείας.

Κατά τη διαδρομή θα υπάρχουν πέντε σταθμοί ανεφοδιασμού για τον Ημιμαραθώνιο (4ο, 8ο, 12ο, 16ο και 19ο) και δύο σταθμοί για τα 10 χιλ (4ο και 8ο) Για να μην υπάρξει ρύπανση της διαδρομής και του βουνού, θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα πλαστικά μπουκάλια νερού και τις πλαστικές συσκευασίες. Παράκληση ο κάθε δρομέας να έχει μαζί του το ατομικό του μπουκάλι νερού. ΔΕΝ ΡΥΠΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

Η Οργανωτική Επιτροπή υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και φέτος, όπως και τον πρώτο αγώνα, έχοντας ως πρώτο μέλημα την τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της νόσου Covid-19, για μία ασφαλή διοργάνωση που θα προσδώσει και πάλι χαρά και χρώμα στο χωριό μας και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον.

Η οργανωτική Επιτροπή


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative