Social Icons

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Στυλίδα: Φωτιά σε δασική έκταση στο Λογγίτσι – Εντολή εκκένωσης για τον οικισμό(Φωτό & Βίντεο)


Στυλίδα: Φωτιά σε δασική έκταση στο Λογγίτσι – Εντολή εκκένωσης για τον οικισμό
Στυλίδα: Φωτιά σε δασική έκταση στο Λογγίτσι – Εντολή εκκένωσης για τον οικισμό
Συναγερμός έχει σημάνει στο Πυροσβεστικό Σώμα για φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (27/8) στη Φθιώτιδα. Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι φλόγες καίνε δασική έκταση στο Λογγίτσι..
Στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Συγκεκριμένα, μάχη από γης και αέρος δίνουν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, 4 Α/Φ και 1 Ε/Π. Αν και στην αρχή η φωτιά δεν απειλούσε οικισμούς, ο δυνατός άνεμος άλλαξε την κατεύθυνση με αποτέλεσμα ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Θανάσης Καρακάντζας, να δώσει εντολή εκκένωσης του οικισμού.

Στο μέτωπο, σύμφωνα με το lamiareport.gr, φτάνουν και υδροφόρες από Δομοκό και Στυλίδα, καθώς και ένα χωματουργικό για να βοηθήσει τους πυροσβέστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative