Social Icons

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Ράχες: Γύρισαν σπίτι και βρήκαν μέσα τους κλέφτες


Ράχες: Γύρισαν σπίτι και βρήκαν μέσα τους κλέφτες

Απίστευτες σκηνές μέρα - μεσημέρι στην παραλία Ραχών, με τους ιδιοκτήτες να κυνηγούν τους διαρρήκτες.


Οι διαρρήκτες στην ανατολική Φθιώτιδα έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και μπαίνουν στα σπίτια μέρα - μεσημέρι, ακόμα και όταν κάποιοι από αυτούς ειναι στην αυλή ή στην πυλωτή.
Το μεσημέρι της Παρασκευής μια οικογένεια επέστρεφε από το μπάνιο στο διαμέρισμα που έχει νοικιάσει στον οικισμό στην παραλία Ραχών.

Φτάνοντας στην πυλωτή σταμάτησαν να μιλήσουν με άλλους ενοίκους του συγκροτήματος, που εκείνη την ώρα έτρωγαν στην αυλή.
Μόλις τους αποχαιρέτησαν και ξεκίνησαν να μπουν στο διαμέρισμα βλέπουν ξαφνικά έναν νεαρό να πηδά από το μπαλκόνι και πριν συνέλθουν από το πρώτο σοκ ξεπροβάλει και ένας ακόμη από την άλλη βεράντα, ο οποίος χωρίς να χάσει χρόνο πήδηξε και αυτός στην αυλή και άρχισε να τρέχει.

Οι ιδιοκτήτες τους κυνήγησαν για αρκετά λεπτά, αλλά τελικά τους έχασαν μέσα στα χωράφια με τις ελιές, όπου διέφυγαν οι διαρρήκτες. Ο ένας μάλιστα την ώρα της καταδίωξης "ξεφορτώθηκε" και ένα Power Bank, που είχε κλέψει από το ένα διαμέρισμα.

Όπως είπε στο LamiaReport ο ένας από τους ιδιοκτήτες οι δύο κλέφτες είχαν κάνει άνω-κάτω και τα τέσσερα διαμερίσματα του συγκροτήματος και αφαίρεσαν ότι βρήκαν από χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα.

Οι κάτοικοι, μόνιμοι και παραθεριστές, έχουν χάσει τον ύπνο τους με τους διαρρήκτες, αφού τα κρούσματα είναι απανωτά και φυσικά ζητούν περισσότερη αστυνόμευση, αφού είτε ειναι νύχτα, είτε μέρα οι διαρρήκτες μπουκάρουν στα σπίτια με τον κίνδυνο πολλές φορές να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.





  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative