Social Icons

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021, τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας, με τηλεδιάσκεψη


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021, τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας, με τηλεδιάσκεψη
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021, τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας, με τηλεδιάσκεψη, με παρόντες δεκαπέντε (15) Δημοτικούς Συμβούλους και δώδεκα (12) απόντες από την αντιπολίτευση. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη σύμφωνα με το άρθρο 10 της ΠΝΠ «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κoρονοϊού COVID -19 και τις ανάγκες περιορισμού της διάδοσης του» (ΦΕΚ Α΄55/11-03-2020) και της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Δ1α/ΓΠ.οικ.: 78363 - ΦΕΚ 5350/Β/5-12-2020.

Ψηφίστηκαν επτά τακτικά θέματα και δύο προ ημερησίας διάταξης:


Θέμα 1 : 7η αναμόρφωση προϋπολογισμού του δήμου οικ. έτους 2021. Ομόφωνα(15)

Θέμα 2 : Ανάκληση της αριθ. 70/2021 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού μελών επιτροπής εκτίμησης ακινήτων (άρθρο 186 του Ν. 3463/2006). Ομόφωνα(15)

Θέμα 3 : Ανάκληση της αριθ. 71/2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί τροποποίησης κανονιστικών αποφάσεων για την ρύθμιση του κυκλοφοριακού στην κοινότητα Αγίας Μαρίνας Ομόφωνα(15)

Θέμα 4 : Έγκριση της αριθμ. 164/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου περί αποδοχής ένταξης και αποδοχή όρων- προϋποθέσεων για τη λήψη επενδυτικού τοκοχρεολυτικού δανείου από το Τ.Π.&Δ., το οποίο εντάσσεται στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για το έργο «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος) στο Δήμο Στυλίδας» . Ομόφωνα(15)

Θέμα 5 : Διάλυση σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Τ11Β».

Αναβάλλεται η συζήτηση του θέματος μετά από προφορικό αίτημα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης πριν την συνεδρίαση, κατά την οποία ήταν απών. Να σημειωθεί η έντονη αντίδραση του Εντεταλμένου Συμβούλου Χρήστου Αλεξίου στην αναβολή συζήτησης του θέματος. Με την άποψη του κ. Αλεξίου συντάχθηκε και ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Γιαλικάρης καθώς και η κα Αλεξάνδρα Βεντούρη, η οποία ερωτηθείσα διαφώνησε με την περαιτέρω καθυστέρηση, αλλά για λόγους δεοντολογίας συμφώνησε στην αναβολή του θέματος.

Θέμα 6 : Επεκτάσεις Δημοτικού φωτισμού. Ομόφωνα(15)

Θέμα 7 : Επικαιροποίηση Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών με την κωδική ονομασία "ΙΟΛΑΟΣ" του Δήμου Στυλίδας. Ομόφωνα(15)

Θέματα εκτός ημερησίας διάταξης:

1)Ανανέωση συμβάσεων εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) του προσωπικού το οποίο απασχολείται στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Ομόφωνα(15)

2)Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης (Μεταλυκειακό ΄Ετος-Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ.) για απασχόληση στο Δήμο Στυλίδας κατά την περίοδο 2021-2022. Ομόφωνα(15)

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Στυλίδας


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative