Social Icons

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Εστίαση: Ποιος χώρος θα θεωρείται κλειστός και «μόνο για εμβολιασμένους» και ποιος υπαίθριος στα καταστήματα


Εστίαση: Ποιος χώρος θα θεωρείται κλειστός και «μόνο για εμβολιασμένους» και ποιος υπαίθριος στα καταστήματα

Ένα ερώτημα προκύπτει έπειτα από την ανακοίνωση του ανοίγματος των εσωτερικών χώρων καταστημάτων μονάχα εμβολιασμένων.


Από την Πέμπτη 15 Ιουλίου ανοίγουν οι κλειστοί χώροι των καταστημάτων, οι οποίοι μέχρι και τις 31 Αυγούστου θα διατίθενται μόνο για εμβολιασμένους. Ποιος όμως είναι ανοιχτός (υπαίθριος) και ποιος κλειστός χώρος σε ένα κατάστημα; Τι θα συμβεί με τους χώρους που οριοθετούνται από πέργκολες, τζαμαρίες ή βρίσκονται σε στοά;

Η ειδοποιός διαφορά σύμφωνα με τις διευκρινίσεις που έχουν δοθεί είναι η στέγη. Εσωτερικός χώρος λοιπόν, ο οποίος μέχρι τις 31 Αυγούστου θα μπορεί να φιλοξενεί αποκλειστικά εμβολιασμένους ή επιβεβαιωμένα νοσήσαντες, ορίζεται ο χώρος που είναι στεγασμένος.

Όπως έχει γίνει επίσης γνωστό από τις διευκρινίσεις, οι ανεμβολίαστοι που θα βρίσκονται σε υπαίθριους χώρους των καταστημάτων θα μπορούν να μπουν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος μονάχα προσωρινά για να πάνε π.χ τουαλέτα, πάντα με τη χρήση μάσκας.

Εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, θα χρειάζεται οι πελάτες να φέρουν και την ταυτότητά τους για την ταυτοπροσωπία, ενώ οι περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στη σχετική ΚΥΑ.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative