Social Icons

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Γ. Σαρακιώτης: «Καίριο πλήγμα για τη Στυλίδα το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς


Γ. Σαρακιώτης: «Καίριο πλήγμα για τη Στυλίδα το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς
Γ. Σαρακιώτης: «Καίριο πλήγμα για τη Στυλίδα το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς – Υπονομεύεται η αναπτυξιακή προοπτική της Ανατολικής Φθιώτιδας»

Αν αντιλαμβάνεται το Υπουργείο Οικονομικών το πλήγμα που θα δημιουργήσει η διαφαινόμενη αναστολή της λειτουργίας του τραπεζικού υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην αναπτυξιακή προοπτική της Στυλίδας και της Ανατολικής Φθιώτιδας, τι προτίθεται να πράξει προκειμένου η Διοίκηση να επανεξετάσει τη σχετική απόφαση και με ποιο τρόπο θα διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων που υπηρετούν σε όσα καταστήματα πρόκειται να κλείσουν, ρωτά μεταξύ άλλων, με κοινοβουλευτική παρέμβασή του, τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Γιάννης Σαρακιώτης.

Στο κείμενο της ερώτησής του, ο κ. Σαρακιώτης, αναφέρεται σε δεδομένα που σε καμία περίπτωση δεν εξηγούν τη διαφαινόμενη εξέλιξη. Ειδικότερα, ο Βουλευτής Φθιώτιδας επισημαίνει ότι:

«Η περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας κατέχει μεγάλη γεωγραφική έκταση, από τις παρυφές του Δήμου μέχρι την γειτνιάζουσα Π.Ε. Μαγνησίας, στην οποία καταγράφεται σημαντική οικονομική δραστηριότητα επαγγελματιών του πρωτογενούς τομέα και όχι μόνο, η οποία κατ’ ακολουθίαν έχει ως συνέπεια υπολογίσιμο αριθμό καθημερινών συναλλαγών με το υποκατάστημα της εν λόγω Τράπεζας», ενώ ταυτόχρονα τονίζει ότι:

«Πρόκειται για περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται ένας εκ των μεγαλύτερων συνεταιρισμών της Φθιώτιδας και συγκεκριμένα ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας, το οικονομικό αποτύπωμα της δράσης του οποίου, αν μη τι άλλο έπρεπε να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν».

Παράλληλα, ο κ. Σαρακιώτης κάνει μνεία και στην πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας, στο πλαίσιο της οποίας αναφέρεται ότι:

«Η φημολογούμενη παύση της λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Στυλίδα αποτελεί ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός που προδικάζει μια κατάσταση που μόνον κακό μπορεί να προοιωνίζει για την ανάπτυξη του τόπου μας», ενώ εκφράζεται η έντονη δυσφορία και διαμαρτυρία του Δημοτικού Συμβουλίου και της τοπικής κοινωνίας και η εναντίωσή της σε κάθε κίνηση που τείνει να υποβαθμίσει την περιοχή, αλλά και ζητείται η επανεξέταση και η επαναξιολόγηση κάθε σχεδιασμού ή πρότασης για την παύση της λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δήμο Στυλίδας.

  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative