Social Icons

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Στυλίδα: Επίκαιρη ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Στυλίδας, Καλώτα Βασιλείου


Στυλίδα, 15/7/2021
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Του Δημοτικού Συμβούλου :Βασίλειου Καλώτα
Προς: Δήμαρχο Στυλίδας
Κοιν: 1.Δημοτικοί Σύμβουλοι ΔΣ Στυλίδας
2.Πρόεδροι Συμβουλίων Κοινότητας

ΘΕΜΑ: «Σε «υπερπολυτελές» χωράφι αγρανάπαυσης για αγώνες ανωμάλου δρόμου παρά σε γήπεδο ποδοσφαίρου επίπεδου Champions League μετατράπηκε από τη Δημοτική Αρχή Στυλίδας το μόλις πριν ένα μήνα ανακαινισμένο γήπεδο Ραχών με κόστος που ξεπέρασε τα 200.000 ευρώ!

Αγαπητή κα Δήμαρχε Στυλίδας

1. Με αφορμή το γεγονός ότι ως Δήμαρχος Στυλίδας προσπαθήσατε ανεπιτυχώς να «οικειοποιηθείτε» το έργο της αναβάθμισης των γηπέδων Ραχών και Στυλίδας, ξεχνώντας ότι ο Δήμος έχει συνέχεια, καθώς :

a. παραβλέψατε συστηματικά και αποσιωπήσατε για προφανείς λόγους τόσο ότι ο σχεδιασμός όσο και η συμμετοχή του Δήμου Στυλίδας στο πρόγραμμα Φιλόδημος για την υποβολή της πρότασης αναβάθμισης των γηπέδων Ραχών και Στυλίδας πραγματοποιήθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή των κ. Αποστόλη Γκλέτσου και κ. Χριστόφορου Αχινιώτη και των αρμόδιων αντιδημάρχων και
συμβούλων.

b. παραβλέψατε συστηματικά και αποσιωπήσατε για προφανείς λόγους το γεγονός ότι η κατάθεση και η προετοιμασία του φακέλου και του τεχνικού δελτίου του έργου πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά με την συμμετοχή των στελεχών της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Στυλίδας.

2. Με αφορμή το γεγονός ότι στις αρχές Μάιου 2021 μας παρουσιάσατε σε μια «δήθεν» φιέστα με χολυγουντιανές διαστάσεις και ρεκλάμες ότι το γήπεδο Ραχών αποτελεί πλέον γήπεδο ισάξιο των γηπέδων champions league, ως ένα αποτέλεσμα των «αποκλειστικών» ενεργειών των συνεργατών σας!

3. Με αφορμή το γεγονός ότι το γήπεδο Ραχών ως αποτέλεσμα των αποκλειστικών σας ενεργειών εμφανίζει σήμερα ημέρα Τετάρτη 14.07.2021 μια εικόνα που παραπέμπει σε αυτή ενός χωραφιού αγρανάπαυσης για συμμετοχή σε αγώνες ανωμάλου δρόμου παρά σε ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου που στοίχισε πάνω από 200.000,00 ευρώ και μάλιστα μόλις πριν ένα μήνα!

Στυλίδα: Επίκαιρη ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Στυλίδας, Καλώτα Βασιλείου
Στυλίδα: Επίκαιρη ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Στυλίδας, Καλώτα Βασιλείου

Στυλίδα: Επίκαιρη ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Στυλίδας, Καλώτα Βασιλείου
ΓΗΠΕΔΟ ΡΑΧΩΝ: Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ COVID – 19 (14.07.2021)
Στυλίδα: Επίκαιρη ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Στυλίδας, Καλώτα Βασιλείου
ΓΗΠΕΔΟ ΡΑΧΩΝ: Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (14.07.2021)

4. Με αφορμή το γεγονός ότι ο Δήμος Στυλίδας κατέβαλε ήδη από τις 17.06.2021 στο συμβαλλόμενο φορέα το ποσό που προσεγγίζει των 195.483,15 ευρώ γιατην τοποθέτηση του φυσικού χλοοτάπητα Ραχών σε δύο δόσεις: α) 125.860,99 ευρώ και β) 69.622,16 ευρώ.

Στυλίδα: Επίκαιρη ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Στυλίδας, Καλώτα Βασιλείου
5. Με αφορμή το γεγονός ότι παρά τον δυσθεώρητο προϋπολογισμό των 200.000,00 ευρώ, η Δήμαρχος Στυλίδας αποφάσισε να δαπανήσει επιπλέον 12.028,00 ευρώ από τις δαπάνες προς κάλυψη έκτακτων αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορονοιού (COVID- 19) για την απευθείας ανάθεση εργασιών τοποθέτησης περίφραξης γηπέδου Ραχών, εκτοξεύοντας το κόστος του έργου σε δυσθεώρητα ύψη!

Στυλίδα: Επίκαιρη ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Στυλίδας, Καλώτα Βασιλείου
6. Με αφορμή το γεγονός ότι η επίβλεψη των εργασιών τοποθέτησης του χλοοτάπητα από τη δημοτική αρχή αποδεικνύεται πασιφανέστατα σε ένα ακόμη πελώριο, επικοινωνιακό και εκκωφαντικό «φιάσκο μεγατόνων», που στοιχίζει πλέον στο ταμείο του Δήμου τεράστια ποσά, καθώς οι υπεύθυνοι αντί να επιβλέπουν την ορθή τοποθέτηση των εργασιών και των υλικών μάλλον απολάμβαναν φραπέδες και αναζητούσαν like στο facebook!

Στυλίδα: Επίκαιρη ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Στυλίδας, Καλώτα Βασιλείου
7. Με αφορμή το γεγονός ότι η εικόνα του Δήμου Στυλίδας πλήττεται ανεπανόρθωτα:

a. από την προβληματική και απαράδεκτη εικόνα που εμφανίζει σήμερα το γήπεδο Ραχών λίγα μόλις εικοσιτετράωρα αμέσως μετά τοεπικοινωνιακό φιάσκο και την πληρωμή.
 b. από την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να διαχειριστεί ένα έργο αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Δήμου Στυλίδας.
c. από τη συστηματική υποβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας και του επιπέδου των υπηρεσιών του Δήμου Στυλίδας.

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω καθώς και το γεγονός ότι θεωρείται απαράδεκτο να πληρώνονται ποσά άνω των 200.000,00 ευρώ για ανακαίνιση και αναβάθμιση γηπέδου ποδοσφαίρου επίπεδου Champions League και μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα το έργο να μετατρέπεται σε ένα πλήρως εγκαταλελειμμένο αλλά «υπερ-πολυτελέστατο» χωράφι αγρανάπαυσης για αγώνες ανωμάλου δρόμου!, σας παρακαλώ να απαντήσετε στα ακόλουθα ερωτήματα:

1. Με ποιο τρόπο η σημερινή δημοτική αρχή επέβλεπε τις εργασίες ανακαίνισης και τοποθέτησης του φυσικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Ραχών;
2. Ποιοι είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη σημερινή αυτή κατάσταση του γηπέδου;
3. Για ποιο λόγο η σημερινή δημοτική αρχή συναίνεσε στην πληρωμή του έργου με ποσό που προσεγγίζει τις 200.000 ευρώ (195.483,15 ευρώ), όταν το γήπεδο εμφανίζει μετά από ελάχιστα εικοσιτετράωρα την εικόνα χωραφιού αγρανάπαυσης και εγκατάλειψης;

4. Με ποιο τρόπο η σημερινή δημοτική αρχή θα αναλάβει τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες;

5. Για ποιο λόγο η σημερινή δημοτική αρχή χρησιμοποίησε πέρα των 200.000,00 ευρώ επιπρόσθετα 12.028,00 ευρώ από τα έκτακτα κονδύλια COVID - 19 που απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη έκτακτων και επειγουσών αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του COVID -19
προκειμένου να ανατεθεί η τοποθέτηση της περίφραξης του γηπέδου, πως σχετίζεται η συγκεκριμένη δαπάνη με το έργο, με βάση ποια μελέτη προέκυψε η κοστολόγηση των εργασιών τοποθέτησης περίφραξης και γιατί δεν αναζητήθηκαν επιπλέον προσφορές;

6. Για ποιο λόγο η σημερινή δημοτική αρχή οργάνωσε μια επικοινωνιακή φιέστα στις αρχές Μαΐου 2021 και δεν ανέφερε ούτε λέξη για τις επιτυχημένες ενέργειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής που εξασφάλισαν το ποσό αυτό για λογαριασμό του Δήμου και το όφελος των δημοτών;

7. Για ποιο λόγο η σημερινή δημοτική αρχή επιχείρησε να «οικειοποιηθεί» την πατρότητα και την υλοποίηση ενός έργου τη στιγμή που αυτό έχει ήδη μια συνέχεια και προϊστορία και ο σχεδιασμός και η κατάθεση του αρχικού φακέλου πραγματοποιήθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή με
αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας που εγκρίνουν την κατάθεση του φακέλου του έργου, και υπηρεσίες του Δήμου που ενεργούν για την προετοιμασία της μελέτης και του τεχνικού δελτίου του έργου και έφτασε μέχρι ένα επίπεδο ωρίμανσης;


ΚΑΛΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative