Social Icons

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Εμπαιγμός της κυβέρνησης – Δεν κατέβαλε τα αναδρομικά συνταξιούχων


Εμπαιγμός της κυβέρνησης – Δεν κατέβαλε τα αναδρομικά συνταξιούχων
Την έντονη διαμαρτυρία της για τη συνεχιζόμενη κοροϊδία της κυβέρνησης, η οποία παρά τις υποσχέσεις της και την προβολή που έγινε από τα ΜΜΕ, δεν κατέβαλε τα χρήματα των συνταξιούχων με πάνω από 30 χρόνια εργασίας εκφράζει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

Σημειώνει ότι «αυτή η κοροϊδία συνεχίζεται από τη δημοσίευση του νόμου 4670/20. Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά επικαλείται τα λογισμικά προβλήματα των ιδιωτικών εταιρειών που έχουν αναλάβει αυτήν την υποχρέωση. Όταν όμως πρόκειται για περικοπές στις συντάξεις τα λογισμικά είναι έτοιμα. Οι τεχνοκράτες επενδυτές των ιδιωτικών ασφαλιστικών που θα αναλάβουν τις νέες επικουρικές, έτσι θα συμπεριφέρονται.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι αυτά τα χρήματα τελικά τα δικαιούνται ελάχιστοι συνταξιούχοι και σε καμιά περίπτωση δεν αντισταθμίζουν τις μεγάλες περικοπές που έχει δεχθεί το σύνολο των 2,5 εκατομμυρίων συνταξιούχων. Ακόμη σε πείσμα της κυβέρνησης που διαστρεβλώνει μαζί με τα παπαγαλάκια της των ΜΜΕ και μερίδας του Τύπου αυτήν την αλήθεια, που κάθε μέρα προπαγανδίζουν ότι οι συνταξιούχοι δεν έχουν χάσει τίποτα τους απαντάμε ότι:

Οι συνταξιούχοι από τις περικοπές που έχουν δεχθεί στις κύριες – επικουρικές συντάξεις, τα δώρα, το ΕΚΑΣ πληρώνουν 8 δισεκατομμύρια κάθε χρόνο. Ακόμη από τα ασφαλιστικά τους ταμεία κουρεύτηκαν δεκάδες δισεκατομμύρια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Η κυβέρνηση να σταματήσει τον εμπαιγμό στο σύνολο των συνταξιούχων και άμεσα να αποδώσει τα χρήματα στους δικαιούχους που δικαιούνται από τον Οκτώβρη του 2019. Και εμείς κάνουμε γνωστό στους πάντες ότι όλα αυτά που μας έχουν περικοπεί τα διεκδικούμε αγωνιστικά γιατί είναι δικά μας χρήματα, δουλεμένα με τον αγώνα μιας ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative