Social Icons

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Τραγικό τέλος για τον 43χρονο πυροσβέστη, πατέρα δύο παιδιών, εν ώρα υπηρεσίας


Φωτιά στην Χίο: Νεκρός πυροσβέστης

Τραγικό τέλος για τον 43χρονο πυροσβέστη, πατέρα δύο παιδιών, εν ώρα υπηρεσίας.


Τραγικό τέλος για τον 43χρονο πυροσβέστη, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος ενώ ήταν σε υπηρεσία στην Κατάβαση, στα πλαίσια των εργασιών που γίνονταν εκεί μετά την φωτιά της Πέμπτης, έχασε τις αισθήσεις του και πλέον όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χίου ήταν αργά, καθώς εξέπνευσε.

Σύμφωνα με συναδέλφους του, όπως μεταδίδει το alithia.gr, το ασθενοφόρο που έφυγε από το Νοσοκομείο και μετέβη στην Kατάβαση, έφτασε εκεί μετά από μια ώρα και παραμένει άγνωστο αν και κατά πόσον αυτό επηρέασε την εξέλιξη του προβλήματος υγείας που παρουσίασε ο άτυχος πυροσβέστης..

Ολα αυτά βέβαια θα εξεταστούν από την νεκροψία, νεκροτομή, που συνήθως διατάσσεται σε αιφνίδια τέτοια συμβάντα, ενώ στο προσκήνιο για μια ακόμη φορά με τραγικό τρόπο, επανέρχεται η αναγκαιότητα για την λειτουργία του ασθενοφόρου που υπάρχει στη Βολισσό, το οποίο παραμένει στάσιμο, ελλείψει οδηγού!

Σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει:

“Σήμερα τις πρωινές ώρες, ο ομαδάρχης του πεζοπόρου τμήματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Χίο, Αρχιπυροσβέστης Χρυσούλης Ματθαίος, ετών 43, κατά τη διαδικασία φύλαξης και τη συσκευασία σωλήνων πυρκαγιάς, στην περιοχή Κατάβαση Χίου, αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.”

πηγη: Ant1News.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative