Social Icons

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Φολέγανδρος: Συνελήφθη ο φίλος της 26χρονης – «Παιδιά τι έκανα, η κακιά στιγμή», είπε


Φολέγανδρος: Συνελήφθη ο φίλος της 26χρονης – «Παιδιά τι έκανα, η κακιά στιγμή», είπε

Νέα εξέλιξη στο θρίλερ που έχει αναστατώσει τη Φολέγανδρο τις τελευταίες ώρες. Ο φίλος της άτυχης 26χρονης κοπέλας βρέθηκε ζωντανός και πλέον όλοι περιμένουν να ρίξει φως στο πως βρήκε θάνατο η νεαρή Γαρυφαλλιά.


Η απόλυτη ανατροπή καταγράφεται στη μυστηριώδη υπόθεση θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, στη Φολέγανδρο, καθώς το Σάββατο το βράδυ εντοπίστηκε και οπως αναφέρει το protothema.gr, συνελήφθη ο φίλος της ύστερα από αναζήτηση που ξεπέρασε το ένα 24ωρο.

Από εκεί που επικρατούσε η πεποίθηση ότι μπορεί να ήταν νεκρός, συνελήφθη ύστερα από αναγνώριση από κάτοικο της περιοχής, στο βραχώδες σημείο όπου βρέθηκε το άδειο λευκό αυτοκίνητο και λίγο πιο κάτω η άτυχη Γαρυφαλιά.

Ο 30χρονος άνδρας, που είχε πάει μαζί με την 26χρονη στη Φολέγανδρο και έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ στο νησί, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17.07.2021) από αστυνομικούς σε βραχώδη περιοχή στην περιοχή Λυγαριά εκεί όπου εντοπίστηκε νεκρή και η άτυχη κοπέλα.

Οι αρχές δυσκολεύτηκαν να τον προσεγγίσουν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 30χρονος είναι σε κακή κατάσταση και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Τελικά, μπόρεσαν να τον πλησιάσουν και πλέον μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα και πρόκειται να εξεταστεί από γιατρό.

Ο άνδρας βρέθηκε αφυδατωμένος και φορώντας ακόμη το μαγιό του και φέρεται να μονολογεί συνεχώς “ήταν η καμιά η ώρα, ήταν η κακιά η ώρα“. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 30χρονος φέρεται όταν τον οδηγούσαν στο τμήμα οι αστυνομικοί να γελούσε και να είπε «γαμ@@@@ η φάση».

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή σε παραλία του νησιού το μεσημέρι της Παρασκευής και από εκείνη την ώρα ο 30χρονος σύντροφός της αναζητούνταν σε όλο το νησί και μάλιστα οι αρχές είχαν μοιράσει τη φωτογραφία του σε περίπτωση που κάποιος τον δει.

Φολέγανδρος: Συνελήφθη ο φίλος της 26χρονης – «Παιδιά τι έκανα, η κακιά στιγμή», είπε
Όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία οδηγούν την ΕΛ.ΑΣ. στην εκτίμηση ότι ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς ήταν εγκληματική ενέργεια. Η κοπέλα εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς και στην παραλία βρέθηκαν κηλίδες αίματος, το κολιέ που φορούσε σπασμένο και πολύ κοντά το ένα από τα σκουλαρίκια της.

Σύμφωνα με τον Alpha οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σκουλαρίκι της κοπέλας αλλά και κηλίδες αίματος.

Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφαιρεθεί βίαια το κολιέ που φορούσε και βρέθηκε σπασμένο. Αυτό σημαίνει πως ότι συνέβη στην κοπέλα έγινε στη στεριά και στη συνέχεια ο δράστης έριξε το πτώμα στη θάλασσα.

Για την ώρα, την έρευνα έχουν η αστυνομία και το λιμενικό, όμως για την υπόθεση ενημερώνεται συνεχώς το Ανθρωποκτονιών. Μάλιστα, κλιμάκιο επρόκειτο να μεταβεί στη Φολέγανδρο, αλλά από τη στιγμή που βρέθηκε ο 30χρονος, έχουν ανοιχτή γραμμή με τις αρχές στο νησί και ενημερώνονται για τις εξελίξεις.

Πληροφορίες – πηγές : newsit.gr, protothema.gr, alphatv

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative