Social Icons

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Συνεχίζονται οι συναντήσεις δικτύωσης του προσωπικού των νέων Μονάδων του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία με τοπικούς Φορείς, Δομές Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας και εκπροσώπους Οργανισμών.

Το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας συνεχίζουν τις ενέργειες δικτύωσης με Φορείς, Δομές Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας και Οργανισμούς της Λαμίας. Στο πλαίσιο αυτό, τις τελευταίες εβδομάδες τα μέλη του Προσωπικού των νέων Μονάδων του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία, πραγματοποίησαν σειρά ενημερωτικών επισκέψεων:
 
• Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαμιέων, όπου συναντήθηκαν με το Προσωπικό και την Κοινωνική Λειτουργό της Δομής, κα Μαρίνα Καρβέλη.
 
• Στην Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) του Δήμου Λαμιέων της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, όπου συναντήθηκαν με την Κοινωνική Λειτουργό της Μονάδας, κα Βασιλική Βλαχάβα.
 
• Στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Παρέμβασης “ΓΕΦΥΡΑ”, όπου συναντήθηκαν με τους κ. Αθανάσιο Φράγκο, Υπεύθυνο της Δομής, κα Κατερίνα Ντελλή, Κοινωνιολόγο και Συντονίστρια εκ του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου και κ. Άρη Μπουργιώτη από την Π.Ε. Δ/νσης Ανάπτυξης Φθιώτιδος.

• Στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαμιέων, όπου συναντήθηκαν με τις κα Αγλαΐα Μιχαλοπούλου, Κοινωνική Λειτουργό και κα Λουΐζα Μακρή, Φαρμακοποιό της Δομής.

• Στο Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Λαμία, όπου συναντήθηκαν με τους κα Μαριάνθη Ντούβα, Γενική Γραμματέα του ΕΕΣ Λαμίας, κ. Ηλία Βελαώρα, Κοινωνικό Λειτουργό και κα Αρχοντία Τσιμπούκα, Διοικητική Υπάλληλο.

• Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαμιέων, όπου συναντήθηκαν με το Επιστημονικό Προσωπικό και τη Συντονίστρια της Δομής, κα Βασιλική Κόντου.

Οι συναντήσεις αυτές έδωσαν τη δυνατότητα αλληλοενημέρωσης των παραπάνω Δομών αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις τους, ενώ συζητήθηκε η προοπτική μελλοντικών συνεργασιών και κοινών παρεμβάσεων στην τοπική κοινωνία.
Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative