Social Icons

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Φθιώτιδα: Έπιασαν τον δράστη της απόπειρας δολοφονίας ντελιβερά


Φθιώτιδα: Έπιασαν τον δράστη της απόπειρας δολοφονίας ντελιβερά
Τον χτύπησαν άγρια στο κεφάλι και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι - Εντολοδόχος της επίθεσης εκτιμάται πως ήταν μία γυναίκα

Επί δέκα μήνες αναζητούσαν οι αστυνομικοί τον τρίτο δράστη του παρά λίγο φονικού ξυλοδαρμού ενός νεαρού διανομέα φαγητού σε περιοχή της Ελάτειας στην Φθιώτιδα και τελικά τον εντόπισαν. Πρόκειται για έναν Αλβανό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λαμίας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην Αμφίκλεια και χθες οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα παραμείνει στα κρατητήρια. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί πριν από λίγους μήνες ένας Έλληνας και ένας άλλος Αλβανός, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνεται και μία γυναίκα που φέρεται να έδωσε την εντολή της επίθεσης στον νεαρό!

Ήταν 13 Αυγούστου του 2020 όταν ο 25χρονος ντελιβεράς δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα που του έκλεισαν τον δρόμο με ένα αυτοκίνητο Audi Α3 την ώρα που πήγαινε να παραδώσει παραγγελία. Οι δράστες άρχισαν να τον χτυπούν άγρια στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα, ενώ ένας από αυτούς τον τραυμάτισε και με μαχαίρι!

Ο νεαρός διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και στην συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς κινδύνευσε να χάσει την ζωή του! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας που ερευνούσαν την δολοφονική επίθεση την είχαν συνδέσει με ένα επεισόδιο που έγινε λίγες ημέρες πριν, όταν ο 25χρονος παρεξηγήθηκε με μια παρέα για ένα σκυλί και φέρεται να χτύπησε ένα από τα μέλη της.



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative