Social Icons

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Παρέσυρε και εγκατέλειψε πεντάχρονο παιδί σε τροχαίο – Χωρίς δίπλωμα ο ασυνείδητος οδηγός


Παρέσυρε και εγκατέλειψε πεντάχρονο παιδί σε τροχαίο – Χωρίς δίπλωμα ο ασυνείδητος οδηγόςΣτο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι το πεντάχρονο παιδί. Ο οδηγός που το παρέσυρε στο Βόλο, δεν είχε δίπλωμα, όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα…

Χτύπησε με το αυτοκίνητό του, ένα 5χρονο παιδί με πατίνι και εγκατέλειψε το χώρο του ατυχήματος χθες το μεσημέρι (10-06-2021), ένας 45χρονος Βόλιώτης, που ωστόσο συνελήφθη λίγο αργότερα από άνδρες του Τμήματος Τροχαίας.
Το περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο, στις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο 45χρονος οδηγώντας το αυτοκίνητο του, χωρίς να κατέχει όπως διαπιστώθηκε δίπλωμα, παρέσυρε και τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά το παιδάκι που κινούνταν με το πατίνι.

Το παιδί μεταφέρθηκε απ΄ τους γονείς του στο Νοσοκομείο Βόλου, με ελαφρύ κάταγμα στο πόδι, ενώ ο συλληφθείς παραπέμπεται αρμοδίως. Ευτυχώς η ζωή του παιδιού δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, όμως θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Πηγή : Newsit.gr





  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative