Social Icons

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ


ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Αγαπητές μου μαθήτριες και αγαπητοί μου μαθητές,

Άλλη μία δύσκολη και πρωτόγνωρη σχολική χρονιά φθάνει στο τέλος της. Είμαι σίγουρη όμως ότι βγήκατε όλοι νικητές από αυτή τη δοκιμασία, και πιο δυνατοί από ποτέ, είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα συναντήσετε στη ζωή σας.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια πρώτη σοβαρή διαδικασία αξιολόγησης που πρέπει να αντιμετωπίσετε με ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να καταλάβετε ότι η επιτυχία έχει πολλούς άξονες και μόνο ένας από αυτούς είναι η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως και ότι δεν αποτελεί κριτήριο για την μετέπειτα πορεία της ζωής σας.

Καθένας από εσάς έχει κρυμμένες δυνατότητες και ταλέντα που θα ανακαλύψετε στο μέλλον και είναι βέβαιο ότι όλοι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα έχετε στη διαδρομή αυτή πολλές άλλες ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας και να δώσετε το θετικό σας στίγμα στην κοινωνία μας.

Με ψυχραιμία και δύναμη διώξτε το άγχος, αντιμετωπίστε αυτή τη δοκιμασία με ηρεμία, με αυτοπεποίθηση, με σιγουριά.
Σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σας που αρχίζει τη Δευτέρα, η σκέψη μου θα είναι κοντά σας, γνωρίζοντας ότι με νηφαλιότητα, αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας θα τα καταφέρετε!
Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ως δήμαρχος, ως εκπαιδευτικός και κυρίως ως μητέρα καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative