Social Icons

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Οι απειλές δεν μας πτοούν! δηλώνουν τα μέλη της Κίνησης Πολιτών για την Προστασία του Περιβάλλοντος Λιβανατών


Οι απειλές δεν μας πτοούν! δηλώνουν τα μέλη της Κίνησης Πολιτών για την Προστασία του Περιβάλλοντος ΛιβανατώνΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΕΡΕΑΣ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

http://oikologiki-sterea.blogspot.com - https://www.facebook.com/oikologia.allilegii.stereas/

e-mail: greenfth@otenet.gr

Οι απειλές δεν μας πτοούν! δηλώνουν τα μέλη της Κίνησης Πολιτών για την Προστασία του Περιβάλλοντος Λιβανατών


Πρόσφατα στο Δικαστήριο Λαμίας είχαμε τις πρώτες καταδίκες «κάποιων», που αποδεδειγμένα ρύπαιναν τη θάλασσα στην περιοχή των Λιβανατών. Ορισμένοι άλλοι από τους κατηγορούμενους για ρύπανση, που βρίσκονται στο δρόμο προς την Δικαιοσύνη, αντί να σιωπήσουν ή να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για τις απαράδεκτες ενέργειες τους, που βλάπτουν τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, προβαίνουν σε «ψιθυριστές απειλές» με κύριο σκοπό, να κάμψουν το ηθικό και την αγωνιστικότητα μελών της “Κίνησης Πολιτών για την Προστασία του Περιβάλλοντος Λιβανατών”.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι να επιτεθούν με λεκτικές απειλές προπηλακίζοντας μέλη της Κίνησης. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Τους πληροφορούμε ότι κανένα μέλος της Κίνησης δεν είναι μόνος του και κανένας δεν θα μείνει αβοήθητος σ’ αυτόν τον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος. Θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση μας και όλων των πολιτών, που θέλουν καθαρή θάλασσα, που θέλουν ψυχική και σωματική υγεία, αυτή που τους χαρίζει το καθαρό περιβάλλον.

«Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί αμείωτος τόσο σε επίπεδο δικαιοσύνης, όσο και σε επίπεδο κοινωνίας, με ενημέρωση και με προτάσεις για την δημιουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει το κοινό μας σπίτι, η κύρια πηγή ζωής για όλους» δηλώνουν μέλη της Κίνησης.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Λοκρών να δώσει άμεσα λύση στα ζητήματα της διαχείρισης των αστικών λυμάτων της περιοχής, που είναι η κύρια αιτία των αντιπαραθέσεων. Γιατί η υπομονή όλων μας εξαντλείται!

…ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Λαμία, 16.6.2021


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative