Social Icons

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Άγριο έγκλημα : Άνδρας βρέθηκε καμένος και δεμένος πισθάγκωνα


Άγριο έγκλημα : Άνδρας βρέθηκε καμένος και δεμένος πισθάγκωνα
Σοκ στην Κατερίνη από άγριο έγκλημα που έγινε στην περιοχή της Καλλιθέας. Άνδρας βρέθηκε καμένος, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα. Το πτώμα εντόπισε περαστικός πίσω από τα κοιμητήρια της Καλλιθέας την Τρίτη(15/6) το απόγευμα. Σύμφωνα με το pierianews.gr, οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το πτώμα του άνδρα δεμένο με κουκούλα στο κεφάλι και από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας είχε καεί ζωντανός. 

Πρόκειται για γνωστό τοξικομανή 45 ετών, κάτοικο Καλλιθέας τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί. Την έρευνα για τα αίτια του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, έχουν προσαχθεί κάποια άτομα ως ύποπτα για το έγκλημα.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1 και pierianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative