Social Icons

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Αγρίνιο: Αυτός είναι ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και παιδική πορνογραφία (Εικόνες-Βίντεο)


Αγρίνιο: Αυτός είναι ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και παιδική πορνογραφία

Το κατώφλι του Εισαγγελέα Αγρινίου πέρασε ο ιερέας από το Αγρίνιο, που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για βιασμό και παιδική πορνογραφία.


Το κατώφλι του Εισαγγελέα Αγρινίου πέρασε ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο, που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για βιασμό και παιδική πορνογραφία.

O κληρικός, αντιμετωπίζει τις βαριές κατηγορίες του βιασμού και της παιδικής πορνογραφίας, μετά από έρευνα της Ασφάλειας Αγρινίου, σε συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Σε βάρος του είχε γίνει μήνυση από δυο αδελφές που σήμερα είναι 27 και 22 ετών που αποφάσισαν να μιλήσουν πριν από έναν μήνα. Συγκεκριμένα, μια 22χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως αυτή υπέστη βιασμό και η 27χρονη σήμερα αδερφή της σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν ανήλικες.

Ο εισαγγελέας παρήγγειλε στις αστυνομικές αρχές και ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα. Ακολούθησε η συλλογή καταθέσεων και στοιχείων ενώ έγινε από την Ασφάλεια Αγρινίου και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έρευνα σε δύο οικίες του ιερέα, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με το Agrinio Press “πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει την τοπική κοινωνία με την δράση εδώ και χρόνια, μιας και φέρεται να διαδραμάτιζε τον ρόλο “παρηγορητή” γυναικών που αντιμετώπιζαν προβλήματα με τις σχέσεις τους, τις οικογένειες τους κλπ. Φέρεται πως αποσπούσε την τυφλή εμπιστοσύνη των γυναικών αυτών, όμως στη συνέχεια προσέγγιζε τα ανήλικα τέκνα τους, προχωρώντας σε διάφορες πράξεις σε βάρος τους. Φέρεται να έχει καταγγελθεί μάλιστα εδώ και χρόνια, από σύζυγο γυναίκας που τον εγκατέλειψε και ζούσε μαζί του”.

Τι βρέθηκε στον υπολογιστή του

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr στον υπολογιστή του ιερέα βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων και συγκεκριμένα φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Ήδη έχει κατασχεθεί ο υπολογιστής του και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον ιερέα και να τον συλλάβουν, μέσα στο σπίτι του. Ο ίδιος δεν αντιστάθηκε, με την είδηση να έχει προκαλέσει σάλο σε ολόκληρη την πόλη.

πηγή: thetoc.gr




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative