Social Icons

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Λαμία: Τελετή αποφοίτησης του Ειδικού Τμήματος Πυρονόμων τάξεως 2021


Λαμία: Τελετή αποφοίτησης του Ειδικού Τμήματος Πυρονόμων τάξεως 2021
Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, 3 Ιουνίου το πρωί η τελετή αποφοίτησης του Ειδικού Τμήματος Πυρονόμων Τάξεως 2021 της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Στη Λαμία η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων της πυροσβεστικής στη ΒΙΠΕ. Τα διπλώματα στους σπουδαστές της ΠΟΥ απένειμε ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας και  Θεσσαλίας υποστράτηγος Κωνσταντίνος Παχίδης παρουσία του διοικητή ΔΙΠΥΝ Φθιώτιδας πύραρχου Ανδρέα Μωράτη.

Λαμία: Τελετή αποφοίτησης του Ειδικού Τμήματος Πυρονόμων τάξεως 2021
Παρών στην εκδήλωση και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών ο οποίος στον χαιρετισμό του έκανε αναφορά στην σωτήρια επέμβαση των Πυροσβεστών στην ζωή και στην καθημερινότητα των πολιτών και ευχήθηκε να έχουν στην διακονία τους υψηλό αίσθημα ευθύνης, για να επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους.

Λόγω των ειδικών  συνθηκών οι τελετές αποφοίτησης διεξήχθησαν ταυτόχρονα στον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, στην 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ιωαννίνων, στον 4ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου Κρήτης και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, ενώ στην τελετή συμμετείχαν εξ αποστάσεως μέσω live streaming όσοι υπηρετούν στα νησιά.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative