Social Icons

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Κριτική από χρόνιο και πιστό πελάτη της Toner Experts


Κριτική από χρόνιο και πιστό πελάτη της Toner Experts

Κριτική από χρόνιο και πιστό πελάτη της Toner Experts

Τα πολλά χρόνια συνεργασίας μου με την toner experts με έχουν πείσει για την εγκυρότητα και την ποιότητα των προϊόντων της. Αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη της εταιρείας μας σε ό,τι αφορά τα μελάνια και τα τόνερ της επιχείρησης, αλλά και του σπιτιού μου.

Νιώθω πολύ τυχερός που τους βρήκα και συνεργάζομαι μαζί τους γιατί είναι σπάνιο στη σύγχρονη εποχή να βρεις ειλικρινείς συνεργάτες και ποιοτικά είδη σε χαμηλές τιμές. Διαθέτουν όλα τα αναλώσιμα για εκτυπωτές, ώστε να μη χρειάζεται να χάνετε χρόνο και να σπαταλάτε ενέργεια και χρήματα ψάχνοντας.
Στην toner experts, έχουν πολύ ενημερωμένους και εξειδικευμένους συνεργάτες, ώστε να λάβετε σωστή και πλήρη ενημέρωση για το τι χρειάζονται τα μηχανήματα σας. Ποντάρουν στην ακέραιη εξυπηρέτηση και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα τους πλεονεκτήματα. Σε ό,τι και αν τους χρειάστηκα τόσα χρόνια ήταν πάντα έτοιμοι να μου απαντήσουν με απόλυτη σαφήνεια και ειλικρίνεια, χωρίς περιττές περιστροφές και σκεπτόμενοι πάντα το συμφέρον μου είχαν να μου προτείνουν λύσεις σε ό, τι και αν χρειάστηκα.

Επίσης, διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε στοκ από συμβατά τόνερ που κάνουν τους εκτυπωτές σας ιδιαίτερα αποδοτικούς σε μαζικές εκτυπώσεις με έντονα και ολοζώντανα χρώματα. Με την toner experts για συνεργάτη μπορώ να είμαι σίγουρος για τα προϊόντα τους αλλά και για την ασφάλεια των μηχανημάτων μου, αφού εμπορεύονται μόνο εγκεκριμένα και πιστοποιημένα τόνερ και μελάνια. Επιπλέον είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες αφού γνωρίζουν όλα τα μηχανήματα της εταιρείας μας και δεν έχει γίνει ποτέ λάθος σε κάποια παραγγελία μας.
Τα συμβατά τόνερ έρχονται πάντα σε πολλή προσεγμένη συσκευασία με όλες τις ταινίες ασφαλείας που πιστοποιούν τη γνησιότητα τους αλλά και την ποιότητα τους. Επιπλέον, έρχονται με εγγύηση ενός ολόκληρου χρόνου, αυτό είναι κάτι που με εξασφαλίζει σαν πελάτη για τη συναλλαγή μου, αλλά δεν μου έχει χρειαστεί μέχρι τώρα, αφού δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα σε κανένα είδος τους.

Δεν γίνεται να μην παραδεχτώ ότι η toner experts με έβγαλε από πολύ δύσκολες οικονομικές καταστάσεις, αφού με τις άκρως οικονομικές της τιμές, με βοήθησε στο να παραμείνει η επιχείρηση μου απόλυτα λειτουργική, αφού κατάφερε να μειωθούν τα έξοδα μας σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Σεβόμενοι τις ανάγκες μου για εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και για ποιότητα ανάλογη της εταιρείας μου, μου πρότειναν λύσεις και συνδυασμούς, ώστε να ελαχιστοποιήσω το κόστος.

Μετά από τόσα χρόνια, είμαι επιφυλακτικός στο να συστήνω άλλους επαγγελματίες, αλλά με την toner experts είναι διαφορετικά. Δεν γίνεται να βλέπει κάποιος ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά και να μην το αναφέρει. Όλα τα συμβατά τόνερ και τα συμβατά μελάνια είναι πλήρως αξιόπιστα και έρχονται στην πόρτα σας, όπου και να βρίσκεστε στο ελάχιστο δυνατό διάστημα. Συνήθως ό,τι έχω παραγγείλει κάνει μία ή δύο ημέρες μέχρι να έρθει στα χέρια μας.

Στο διαδικτυακό τους ιστότοπο tonerexperts.gr, έχουν δημοσιευμένους όλους τους όρους της συναλλαγής, καθώς και της αποστολής των προϊόντων τους. Είναι ακόμα ένα γεγονός που με έχει κερδίσει στην toner experts, δηλαδή ότι είναι όλα ξεκαθαρισμένα από την αρχή της παραγγελίας μέχρι και μετά την παράδοση που εξασφαλίζει τη σωστή παραλαβή και λειτουργία του προϊόντος.


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative