Social Icons

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Εσάς ποιο στυλ καναπέ ταιριάζει στον χώρο σας;


Εσάς ποιο στυλ καναπέ ταιριάζει στον χώρο σας;

Είναι γεγονός ότι το κάθε στυλ σαλονιού πρέπει να έχει και τον ανάλογο καναπέ του. πάμε όμως να δούμε σε ποιες περιπτώσεις είναι ο κάθε καναπές απαραίτητος με βάση τον χώρο σας.

Καναπές σε έντονες αποχρώσεις

Είστε από εκείνους που τους αρέσει να τολμούν λίγο παραπάνω όσον αφορά τη διακόσμηση του χώρου τους; Τα έντονα χρώματα σε καναπέδες αναδεικνύουν και τονίζουν τον χώρο, καθώς και προσδίδουν πάντα μια μοντέρνα πινελιά στο καθιστικό σας. Αρκεί μόνο να τοποθετηθούν με τον σωστό τρόπο. Κακά τα ψέματα, για πολλούς ανθρώπους ένας καναπές σε έντονες αποχρώσεις με φωτεινά χρώματα, είναι δύσκολος με την έννοια ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου. Μην ξεχνάτε όμως να δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στο να γίνεται ομοιόμορφα η διακόσμηση, ούτως ώστε το αποτέλεσμα να είναι κομψό και όχι βαρύ και άκομψο.

Μινιμαλ καναπές

Σίγουρα για όσους προτιμούν να κάνουν πάντα safe επιλογές, η επιλογή ενός ουδέτερου, σε ήπια και γήινα χρώματα καναπέ, δεν θα τους απογοητεύσει. Σε μερικούς, η ιδέα ενός μίνιμαλ, άτονου καναπέ ακούγεται βαρετή, όμως μην ανησυχείτε. Πολλές φορές οι γωνιακοί καναπέδες αποκτούν στυλ και άποψη, με βάση την τριγύρω διακόσμηση και τον υπόλοιπο χώρο. Ίσα ίσα, πολλές φορές είναι καλύτερο να κρατάμε ένα πιο ήσυχο στιλ για τους καναπέδες, αφού εκείνοι επηρεάζονται οπτικά από το γενικό στυλ ενός χώρου. 

Έτσι λοιπόν, αν ο υπόλοιπος χώρος σας αποτελείται από μια πιο extra και εκκεντρική διακόσμηση, καλύτερο θα ήταν ο καναπές που θα επιλέξετε να είναι περισσότερο minimal. Συνεπώς, οι μοντέρνες πινελιές του χώρου που θα περιτριγυρίζουν τον καναπέ σας, θα του δώσουν στιλ, ενώ ταυτόχρονα θα μπορείτε μελλοντικά να κάνετε αμέτρητες αλλαγές στον χώρο, κρατώντας τον ίδιο καναπέ!

Καναπές κρεβάτι

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις που πραγματοποιούν οι καναπέδες κρεβάτια είναι διαρκώς αυξανόμενες. Είναι γεγονός ότι ένας καναπές που χρησιμοποιείται και ως κρεβάτι είναι εξαιρετικά χρήσιμος και απαραίτητος. Φυσικά και με την βοήθεια καταστημάτων που δραστηριοποιούνται σε έπιπλα στην Αθήνα, θα πάρετε ακόμη περισσότερες ιδέες για ένα σωστό και πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Με τους καναπέδες κρεβάτι, κερδίζετε σε χώρο και λειτουργικότητα και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαμορφώσετε έναν υπέροχο και ζεστό χώρο φιλοξενίας.


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative