Social Icons

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Πιτσαρία Ιωάννινα – Ψητοπωλεία Καλαμαριά


Πιτσαρία Ιωάννινα – Ψητοπωλεία Καλαμαριά

Τα μαγευτικά Ιωάννινα, είναι ένας από κείνους τους τόπους, που οπωσδήποτε πρέπει, έστω και μια φορά στη ζωή του να επισκεφθεί κανείς. Η πρωτεύουσα του νομού, είναι σίγουρα μια από τις κορυφαίες επιλογές πολλών ανθρώπων από τον Ελλαδικό χώρο, αλλά όχι μόνο! Από το Κάστρο, που είναι η πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, έως την απίστευτη θέα που προσφέρει η λίμνη Παμβώτιδα, μπορείτε να δείτε και να ανακαλύψετε (για όσους δεν έχουν βρεθεί ποτέ στην πόλη) πολλά μέρη που θα σας σαγηνεύσουν.
Εμείς όμως έχοντας γυρίσει στα περισσότερα μέρη των Ιωαννίνων δεν θα σταθούμε εκεί, αλλά στις γαστρονομικές απολαύσεις της. Σίγουρα οι επιλογές είναι πολλές, προτείνουμε όμως ανεπιφύλακτα, να κάνετε μια στάση σε κάποια πιτσαρία στα Ιωάννινα, εννοώντας το κέντρο πάντα! Για εσάς που είστε λάτρεις της γαστρονομίας και δεν συμβιβάζεστε με τίποτε λιγότερο, από τις εκρηκτικές γευστικές αναδρομές του ουρανίσκου σας και σέβεστε τον εαυτό σας, πρέπει να πάτε! Μπορεί να αναρωτιέστε «Και γιατί να το κάνω αυτό;» και εμείς με την σειρά μας θα σας παραθέσουμε, αν όχι όλους, σίγουρα μερικούς καλούς λόγους για να το πράξετε.
Πιτσαρία Ιωάννινα
Ένας από τους βασικότερους λόγους που όποια πίτσα και να δοκιμάσετε στη περιοχή είναι φανταστική, είναι ότι συνορεύει με χώρα που είναι η μητέρα της συγκεκριμένης συνταγής. Επηρεασμένοι λοιπόν από την γείτονα Ιταλία, τα μυστικά για μια φινετσάτη ζύμη, μεταφέρθηκαν με τα χρόνια σε οποιαδήποτε πιτσαρία στα Ιωάννινα! Έχοντας λοιπόν τον ιταλικό «καμβά», σαν Έλληνες και ειδικά στον χώρο της εστίασης, το πήγαν ένα βήμα παραπάνω. 

Αυτό σημαίνει πολύ απλά, ότι οι «πληθωρικοί» Γιαννιώτες, φεύγοντας από τα ιταλικά λιτά υλικά, βάζοντας μεράκι και αγάπη σε αυτό που κάνουν, φτιάχνουν πίτσες που ναι μεν είναι πλούσιες σε αλλαντικά, τυριά και λαχανικά, είναι άλλο τόσο χορταστικές στο μάτι και τόσο γευστικές που δεν θα παρακαλούσαμε να μη τελείωναν ποτέ.

Καλά τα Γιάννενα και οι γεύσεις τους, αλλά αν φύγουμε από την Ήπειρο και πάμε Μακεδονία, θα δούμε και κει πολλές καλές επιλογές για να καλύψουμε τις απαιτήσεις του ουρανίσκου μας. Γι’ αυτό τον λόγο δεν θα μείνουμε στις καλές, αλλά σε αυτές που αγγίζουν το τέλειο! Φύγαμε λοιπόν για τα απίστευτα ψητοπωλεία στη Καλαμαριά!
Ψητοπωλεία Καλαμαριά
Είναι στιγμές που θέλουμε διακαώς να γευτούμε κάτι γρήγορο, νόστιμο και απολύτως οικονομικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το λεγόμενο και ως «βρώμικο» που λέει και ο λαός, είναι η ιδανική επιλογή, για να καλύψουμε άμεσα την πείνα μας, είτε μετά από μια νυχτερινή έξοδο ή ακόμα κι όταν θα κάτσουμε στο σπίτι μας, βλέποντας κάποια τηλεοπτική σειρά ή αγαπημένη ταινία.

Οι επιλογές στην προκειμένη είναι πάρα πολλές και είναι δύσκολο να διαλέξει κανείς, τι να παραγγείλει. Από τα απίστευτα χοιρινά ή σουβλάκια κοτόπουλο, καλοψημένα σάντουιτς με απίστευτες γεύσεις, μέχρι και ατομικές μερίδες από ζουμερό γύρο ή κεμπάπ, ακόμα και μπιφτέκια γεμιστά με τυριά στη σχάρα, όλα αυτά να τα συνοδεύουν τραγανές πατάτες τηγανητές και διάφορες λαχταριστές sauce, που μας κάνουν να παραδοθούμε στην γεύση τους.

Τα ψητοπωλεία στη Καλαμαριά, για όλα αυτά, έχουν την μοναδικότητα, μιας και προμηθεύονται πρώτες ύλες, να μας παρέχουν πάντα, φρέσκα και εύγευστα, γρήγορα γεύματα, προκαλώντας μας πάντα γευστικούς «οργασμούς»!


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative