Social Icons

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Πήγε για ψαροντούφεκο στον Αχελώο και έχασε τη ζωή του


Πήγε για ψαροντούφεκο στον Αχελώο και έχασε τη ζωή του
Τραγικό φινάλε υπήρξε σε έρευνες για τον εντοπισμό 49χρονου Αγρινιώτη που αναζητούσαν χθες οι οικείοι του. Εντοπίστηκε νεκρός στην τεχνητή λίμνη Στράτου.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε από το σπίτι του το μεσημέρι για ψαροντούφεκο στον Αχελώο έχοντας πάρει μαζί του όλον τον εξοπλισμό. Καθώς οι ώρες ωστόσο περνούσαν και δεν επέστρεφε σπίτι του και δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις οι οικείοι του ανησύχησαν με τη σύζυγο να ενημέρωνει τις αστυνομικές αρχές περί τις 9 το βράδυ.

Κινητοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία για την αναζήτηση του αγνοούμενου ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής που έσπευσε για να συνδράμει. Τελικά η σορός του 49χρονου εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ 40 περίπου λεπτά μετά τα περασμένα μεσάνυχτα. Επέπλεε πλησίον της γέφυρας Αχελώου στα όρια της τεχνητής λίμνης ενώ το ψαροντούφεκό του βρέθηκε κοντά στο σημείο που βούτηξε.

Η έρευνα για την υπόθεση και τα αίτια του θανάτου είναι σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου ενώ παραγγέλθηκε και νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

ΠΗΓΗ: Agrinionews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative