Social Icons

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Νέο δολοφονικό σφυροκόπημα της Γάζας (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)


Νέο δολοφονικό σφυροκόπημα της Γάζας (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)Για ακόμη μια βραδιά το κράτος δολοφόνος Ισραήλ συνέχισε το δολοφονικό σφηροκόπημα της Λωρίδας της Γάζας, περιοχή όπου ζουν δύο εκατομμύρια Παλαιστίνιοι και όπου επιβάλλεται εξοντωτικός ισραηλινός αποκλεισμός επί δέκα χρόνια και πλέον. Ταυτόχρονα μεγάλος σύμμαχος και προστάτης, ο μακελάρηδες των λαών ΗΠΑ, εμποδίζουν στον ΟΗΕ την έκδοση οποιασδήποτε κοινής δήλωσης που θα καλούσε να τερματιστούν οι «εχθροπραξίες».

Ο στρατός του Ισραήλ διεξήγαγε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σειρά σφοδρών αεροπορικών βομβαρδισμών στη Λωρίδα της Γάζας, έπειτα από μια μαύρη εβδομάδα με περίπου 200 νεκρούς.

Τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία σφυροκόπησε τη Λωρίδα της Γάζας με δεκάδες πλήγματα μέσα σε μερικά λεπτά, προκαλώντας εκτεταμένες διακοπές της ηλεκτροδότησης, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.
Νέο δολοφονικό σφυροκόπημα της Γάζας (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)
Αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να είναι στο σχολείο….

Εκατοντάδες κτίρια υπέστησαν ζημιές, σύμφωνα με τις αρχές στη Γάζα, που δεν έχουν δώσει ακόμη στοιχεία για το εάν υπήρξαν θύματα ή πόσα.
Σε λακωνικό ανακοινωθέν της, η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία ανέφερε ότι «μαχητικά αεροσκάφη» της έπλητταν θέσεις «τρομοκρατών» στη Λωρίδα της Γάζας, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

«Δεν έχουμε δει ποτέ πλήγματα τέτοια κλίμακας», ανέφερε ο Μαντ Άμπεντ Ράμπου, 29 ετών, που ζει στο δυτικό τμήμα της πόλης της Γάζας, εκφράζοντας «φρίκη» και «φόβο».

«Είχα την εντύπωση πως θα πέθαινα», είπε η Μάνι Καζάτ, άλλη κάτοικος της Γάζας. «Ο Νετανιάχου πρέπει να λογοδοτήσει, είμαστε άμαχοι, όχι στρατιωτικοί», πρόσθεσε.
Θα συνεχίσουν, λέει ο Νετανιάχου (μέχρι να εξαφανίσουν όλους τους παλαιστίνιους, απ’ ό,τι δείχνουν τα έργα τους)
Νέο δολοφονικό σφυροκόπημα της Γάζας (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)
Τα νέα ισραηλινά πλήγματα καταγράφηκαν ενώ ο παλαιστινιακός θύλακας, κατέγραψε χθες Κυριακή τον βαρύτερο ημερήσιο απολογισμό αφότου άρχισε ο νέος καταστολής και δολοφονικών χτυπημάτων του Ισραήλ, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας: 42 Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους τουλάχιστον οκτώ παιδιά και δύο γιατροί, σκοτώθηκαν στα ισραηλινά πλήγματα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας στη Γάζα.
Συνολικά, από τη 10η Μαΐου, έχουν σκοτωθεί 197 Παλαιστίνιοι, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 58 παιδιών, ενώ έχουν τραυματιστεί πάνω από 1.200. Στην ισραηλινή πλευρά, οι αρχές κάνουν λόγο για 10 νεκρούς, ανάμεσά τους δύο παιδιά, και 282 τραυματίες.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ

Νέο δολοφονικό σφυροκόπημα της Γάζας (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)
Οι Παλαιστίνιοι κατηγορούν το Ισραήλ για “εγκλήματα πολέμου” ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας


Ο Παλαιστίνιος υπουργός Εξωτερικών Ριάντ Αλ Μάλικι κατηγόρησε την Κυριακή το Ισραήλ για “εγκλήματα πολέμου” ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, καταγγέλλοντας την “επιθετικότητα” του Ισραήλ εναντίον του “παλαιστινιακού λαού” και των “ιερών τόπων” του.

“Κάποιοι δεν θέλουν να χρησιμοποιούν αυτές τις λέξεις — εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας — αλλά ξέρουν ότι είναι η αλήθεια”, είπε κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Πόσο νεκρά παιδιά θα χρειαστούν πριν από την καταδίκη και των μέτρων να σταματήσει αυτό το έγκλημα;

“Το Ισραήλ είναι αδίστακτο και αδυσώπητο στη συνέχιση της εποικιστικής του πολιτικής”, είπε, ζητώντας από το Συμβούλιο Ασφαλείας “να αναλάβει δράση για τον τερματισμό της επίθεσης του Ισραήλ” εναντίον των Παλαιστινίων.

“Πόσοι θάνατοι Παλαιστινίων θα χρειαστούν πριν από την καταδίκη;”, ρώτησε επίσης, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αρνηθεί δύο φορές εδώ και μια εβδομάδα κείμενο που ζητεί τον τερματισμό των συγκρούσεων, το οποίο πρότειναν η Τυνησία, η Νορβηγία και η Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative