Social Icons

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Καταργείται το SMS στο 13033, πότε ρίχνει αυλαία


Καταργείται το SMS στο 13033, πότε ρίχνει αυλαίαΓεωργία Καλαντζή
Το 13033 μπήκε στη ζωή μας για δύο... εβδομάδες αλλά τελικά περάσαμε μαζί του χρόνο, με μια μικρή παύση το καλοκαίρι του 2020. Πλέον τους κωδικούς τους έχουμε μάθει απέξω και δεν μπορούμε να κάνουμε «ρούπι» χωρίς αυτούς. Η είδηση είναι όμως ότι πάμε προς κατάργηση του SMS.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που έχουν να κάνουν με το άνοιγμα της εστίασης και του τουρισμού το SMS στο 13033 πάει... περίπατο και ελπίζουμε κάπου μακριά.
Τις τελευταίες ημέρες οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι και η εστίαση θα ανοίξει την Τρίτη στις 4 Μαΐου, αρχικά σε εξωτερικούς χώρους, και ο τουρισμός όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό την Παρασκευή στις 14 Μαΐου.

Το άνοιγμα της εστίασης θα γίνει αρχικά μόνο σε εξωτερικούς χώρους και οι πελάτες θα πρέπει να βρίσκονται καθήμενοι.
Στόχος της κυβέρνησης είναι μαζί με το άνοιγμα της εστίασης και του τουρισμού να καταργηθεί και το SMS στο 13033.

Στην Ελλάδα φέτος αναμένονται από τον Μαΐου εκατομμύρια τουρίστες οι οποίοι και θα κυκλοφορούν χωρίς περιορισμούς, και όπως είπε και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας είναι δύσκολο να επιτρέπονται οι μετακινήσεις για τους τουρίστες και όχι για τους Έλληνες.

Τέλος μαζί με την κατάργηση του SMS στο 13033 αναμένεται να καταργηθεί και η απαγόρευση κυκλοφορίας.

dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative